Gå til innhold

Samsung X830 mp3 problemer.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Fikk i går min nye mobil. Samsung X830

 

Tenkte jeg skulle prøve å overføre noe sanger til den, da jeg installerte medfulgt programvareCD. Deretter koble jeg mobilen til PCn via USB. Overførte en sang på 11,4MB (254kbit/p.s) som varer i 5.57min.

 

Prøvde å spille denne av, noe som fungerte helt fint. Tenkte da jeg skulle overøre 51 sanger (rund 500mb som har en bitrate på rundt 192-320kbit/p.s)

 

Da jeg fant sangene og skulle til å overføre så kom det etterhvert en melding om at enkelte filnavn var for lange. Jaja, tenkte jeg. Forkorta filnavna og fortsatte.

Når den da var ferdig hadde jeg alle sangene på mobilen. Skulle spille av noe sanger uten headphonsa da det kom opp en melding: "Filtype støttes ikke"

 

Jeg tenkte "hva faen" og prøvde videre. Tilslutt kom jeg til B. da den begynte å spille alle sangene derifra og nedover. Hmm.. :/ Sletta alle etterpå via PCn, overførte på nytt å prøvde igjen.

Da støtta plutselig ikke mobilen noen av de samme sangene. MP3 spillern fungerte heller ikke.. Står "Lukk svingmekanismen nå!" Jeg lukker, og ingenting skjer. Bare det samme bilde som står der.

 

Sletta alle sangene og prøvde igjen. Men ikke noe fungerte, heller ikke en mp3 sang.

 

Kameraet ble det også noe feil med, du kan ta bilde men bildefilen lagrer seg ikke. Står bare "Mislykket" etter bilde er tatt.

 

Alt annen fungerer.

 

Må den retuneres eller er det noe jeg kan fikse på selv?

Endret av Hevley
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har sett dette problemet med den tlf. Må være en kjent feil. Jeg tipper at det er software problem med tlf. Få den oppgradert så burde det gå, hvis ikke så må dere nok sende den inn til reparasjon. Jeg vet egentlig ikke om de samsungene kan oppgraderes via nettet, men ville tro det.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Noen av dere har kanskje funnet ut av dette allerede......

Hadde samme problem, og måtte (etter å ha konfererert med helpdesken til Samsung) sende inn telefonen til Zodiac.no. De oppgraderte softwaren, og nå funker både mp3-spiller og kamera som de skal. Det tok bare noen få dager og kostet ingenting, bortsett fra portoen herfra til Oslo.

Obs: Kenneth på helpdesken sa også at sangene som legges over på telefonen ikke må ha høyere bitrate enn 128.

-rh-

:cool:

Lenke til kommentar
jeg tok en litt mer tunvindt løsning med å bytte skjermen til en annen tlf som hadde knust skjerm, men sa han det var det som ødela tlf? at bitraten ikke kunne være høyre?

8357691[/snapback]

 

Nei, han sa ikke direkte at det var bitraten som fikk telefon til å streike, bare at "problemet ligger i at mp3filene har en høyere bitrate enn 128mbps. Det

skal ikke legges inn mp3 filer med høyere bitrate enn 128mbps". Men kanskje det var det han egentlig mente...?

 

Litt synd at dette ikke står nevnt i bruksanvisningen da. Ring helpdesken på 815 56480, så får du nok en avklaring på det hele :cool:

-rh-

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...