Gå til innhold

Den Store Arena Tråden


Anbefalte innlegg

Beste healerclass for arena nå?, medregnet cc og survivability + healing ^^

 

Lyst på en pvp alt

 

Jeg vil si at Disc priest er den beste healeren, har buff med 2min CD som reducer dmg taken by 40%, blir heala for 25% av en critt, tar mindre dmg etter en critt, har power infusion som kan gi en teammate 20% mer spelldmg i 15sec elns osv. Er du human eller dwarf har du også Desperate Prayer (Selfheal som er instant og ikke koster noe mana). De har også PW:Shield, prayer of mending, mana burn, fear osv

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Beste healerclass for arena nå?, medregnet cc og survivability + healing ^^

 

Lyst på en pvp alt

 

Kjør druid du, massivt med CC ved hjelp av undispellable cyclones og roots som ikke vill gå vekk selvom du bruker sprint prep sprint (ja, jeg har improved sprint;p). Man kan også holde en paladin fra og heale en person i evigheter, ja, helt til manapoolet går tomt, ved å ha cyclone rotasjon på paladin og den paladinen prøver og heale, samt feral charge.

 

Survivabilityen til en druid er meget god også, du kan være uødlig i battlegrounds som en resto druid, men I arena så kan du jo faktisk dø, men uansett, du er veldig vanskelig å drepe og går nesten aldri tom for mana ved å bare spamme hots som healer deg lett opp til fullt om de blir dispellet (lifebloomlol)

 

Og healingen til en druid er helt sinnsyk, veldig vanskelig for en rogue og drepe noen som blir healet av en druid (Abolish Posion) med mindre du du har en teammate som gjør syk burst, og rogues er veldig populære I arena atm.

 

Blabla, druids er ikke de man ser oftest i 5v5, men det er fordi folk må L24dpsteamz.

 

Så alt i alt, druid er konge i 2v2 og 3v3, og i 5v5 også om du kjører med 4 dps'ers (rogue + mass casters).

Lenke til kommentar
Man kjører ikke druid i 4dps teams. Der kjører man shaman, pga. Bloodlust/Heroism

 

Man bruker elemental shaman vist man trenger Bloodlust/Heroism;p

 

uansett, Cyclone > Bloodlust any day med 4dps'ers, 4dps team er jo som regel rogue + shadow priests og warlocks, de får jo ikke så stor nytte ut av Bloodlusten da;p

Lenke til kommentar
et fint eksempel med 5v5 team med resto durid er s2 review, chriss eller noe sånt det 5v5 teamet er rank1 på battlegroupen sin, så dårlig er det ikke med druid, men de har en elemental shaman å da:).

Husk at druid har en kjempe fin CC, som er dødelig vist brukt rett.

Fikset litt på første linjen. :fun:

Er enig i det du skriver og digger selv Criss presents Season 2 in review. :)

Durids har faktisk veldig bra CC, ihvertfall på single targets. Vist alt går som planlagt blir det 3xCyclone som blir ca 10 sec, deretter Feral Charge -> Bash -> Cyclone/Entangling. Man kan også starte det hele med Pounce vist man er i stealth, og deretter fortsette med Cyclone and so on.

Durid 4 love.

Lenke til kommentar
Faktisk så er resto shaman > druid i 4dps teams...

 

Selv om det finnes 1 team som bruker en shaman > druid, så betyr det ikke at det er en absolutt sannhet at shaman er bedre i et 4dps team. Det kommer helt ann på "playstyle" og personen som spiller klassen. Det finnes like mange teams som kjører druid>shaman, så jeg finner det utsagnet veldig ukorrekt ;)

Lenke til kommentar
Det er en absolutt annhet at druid er en bedre 4dps healer en shaman i de aller fleste tilfeller. Shaman mangler burst healing, og kan ikke spre healinga si på flere targets. Shamans har heller ingen form for god CC. Hvis laget er avhengig av bloodlust, kjører man helst en ele shaman.

 

Burst healing? De har raske, høye heals og nature's swiftness. Hva mer krever du? Alt i alt bunner det ut i behovet til resten av gruppa. Skal man toppe et 5v5 team ville jeg nok heller ha tatt med en druid, dog. Cyclone = win.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...