Gå til innhold

[Løst] Logitech DiNovo Edge eller desktop laser?


Anbefalte innlegg

Er på utkikk etter nytt bluetooth tastatur etter at mitt gode gamle desktop MX for bluetooth kollapset.

 

Har sett mest på Logitech DiNovo Edge og Desktop laser, men klarer ikke helt å bestemme meg.

Har fra forøvrig mus fra før av, MX900 som jeg egentlig er fornøyd med.

 

Tastaturet vil bli brukt en del til spilling og normal skriving/surfing men også en del til mediaavspilling.

Kunne også vært greit å vite hvilket tastatur som tar minst plass bakover?

 

Kom gjerne med erfaringer og tips.

Endret av RPA
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har eid begge to, og er ikke helt fornøyd med tasteoppsettet til Edge. Venstre piltast er f.eks. plassert hvor CTRL normalt pleier å være, og home/end/page up/down er plassert annerledes.

 

"F-tastene" er også små, men er vel ikke noe stort problem akkurat. Noe som irriterer meg derimot er at høyre windowsknapp er byttet ut med "Fn" knapp som gir F-tastene en annen funksjon. Synes det var en tåpelig plassering av denne knappen, siden den er vanskelig å bruke med én hånd (du må holde den inne, og trykke på ønsket F-knapp helt oppe).

 

Ellers er tastaturet en drøm å skrive på - men er ikke helt sikker på hvor forskjellig det er fra det andre - mener å huske at det var omtrent like bra å skrive på når det var nytt.. :hmm:

 

Edge-tastaturet føles forresten en god del større. Men det har jo den fordelen at det har innebygget mus, og bedre volumkontroll (på det andre dinovo-tastaturet er det bare opp/ned knapper)

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar

Har Di Novo 2 selv og kan si dette om det:

 

Surfing + vanlig bruk = knall !

 

Gaming = Dårlig !

 

For små taster til gaming + at det går ikke å ha flere knapper nede samtidig. Maks 2 tror jeg. En annen ting er f.eks om man spiller BF2 og står og venter på fly blandt mange andre, så kommer man aldri først inn så og si. Slike ting irriterer en del.

 

Derfor har jeg gått tilbake til mitt gamle Logitech tastatur med ledning, som kosta meg 199kr, men dette funker i det minste.

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar

Små taster? Maks 2 taster samtidig? Hva har du røyka? Og hva i helsike har tastaturet med å gjøre at du ikke kommer deg først inn på fly i BF2?

 

Anyways, ingen problemer med å anbefale DiNovo Edge, herlige taster og fin layout. Er ikke numpad da, hvis du er avhengig av dette, i tillegg er det litt dyrt, men ellers - knall! Les forøvring HW.no's test av dette tastaturet, med påfølgende 4-siders diskusjon.

 

 

edit: les her - https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=711436&hl=

Endret av KriFos
Lenke til kommentar

Frister mest med DiNovo Edge ja. Med bluetooth-huben som jeg har nå, har jeg kunnet bruke tastaturet til å komme inn i bios. Ser det står at dette ikke går med medfølgende hub til Edge. Vil jeg kunne gjøre dette med min gamle hub og Edge tastaturet?

Lenke til kommentar
Små taster? Maks 2 taster samtidig? Hva har du røyka? Og hva i helsike har tastaturet med å gjøre at du ikke kommer deg først inn på fly i BF2?

7972099[/snapback]

 

2 taster var kanskje litt overdrevet, men om man har spilt en del FPS-spill så vet man at det kan bli en del tastetrykk samtidig. Slike tastaturer er ikke egnet for slikt.

 

F.eks Ctrl, Shift, Caps og Tab på venstresiden er knøttsmå. Disse bruker jeg en del når jeg spiller spill, og i tillegg er alle resten av knappene ganske nærme hverandre, så det er lett å trykke inn to knapper samtidig fordi man bommer.

 

Har eid tastaturet ganske lenge så jeg skulle tro jeg visste hvordan det er.... Prøv å røyke dine egne sokker å se om det hjelper ;)

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar
2 taster var kanskje litt overdrevet, men om man har spilt en del FPS-spill så vet man at det kan bli en del tastetrykk samtidig. Slike tastaturer er ikke egnet for slikt.

7973811[/snapback]

Skjønner ikke hva du prater om... Disse tastaturene klarer utmerket godt å trykke flere taster samtidig - dette har nok med drivere å gjøre.

Dersom du kun plugger PS/2 kontakten til bluetooth huben til den gamle dinovo'en, vil det kun fungere med to knapper samtidig, og ingen av mediatastene vil fungere. Kobler du til USB'en også fungerer det helt fint.

 

Dinovo Edge med medfølgende Bluetooth dongle, fungerer helt uavhengig av OS, og fungerer derfor også i BIOS. Hvorfor HW.no sin tester ikke fikk det til å fungerer vet jeg ikke, men det kan skyldes hovedkort som ikke støtter det eller noe slikt? Mitt gamle dinovo fungerte også i BIOS.

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...