Gå til innhold

Ny berbar, duger denne?


tovalb

Anbefalte innlegg

Hei har tenkt å kjøpe en ny og rimelig bærbar pc. Jeg lurer på om denne

duger. (FSC AMILO PA 1510 AMD SEM3200+/2X512MB/)

Pc`n skal ikke brukes til spill. bare til surfing,bilder og tekstbehandling

det som er viktig er:

 

Lite støy

Vista

rimelig

trådløs

 

noen bedre forslag en den jeg linket til. (Da jeg også skal ha bredband fra

telenor skulle jeg få den for 5300)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det største minuset med denne kontra pcer som koster en tusenlapp eller to mer er jo at denne ikke har tokjerneprosessor. Selv har jeg erfart at pcer med single core AMD prosessorer støyer litt (i en Acer Aspire 5012WLMi og et par HPer, athlon 3000+ prosessorer i 2 av dem og sempron 3200+ i den ene HPen), men veit ikke hvordan det er med FSC.

 

Ellers er jo 5300 kr veldig billig for en slik pc da, om man ikke tar prosessoren i betraktning. Andre med litt mer nylig erfaring med denne prosessoren og FSC kan sikkert svare mer inngående på det med støy, men grunnen til at denne er så billig er pga at prosessoren den leveres med er forrige generasjonsprosessorer (eller også generasjonen før der igjen? :hmm: ). Men såfremt du ikke skal bruke pcen til tunge prosessorkrevende applikasjoner som bilde/videoredigering eller liknende vil prosessoren imidlertid holde. Da er det bare støydelen som kan være kranglete.

Lenke til kommentar

Dette er et bedre valg for deg, syntes du får en fin maskin som vil dekke alle dine behov samt den har Core Duo prosessor, den leveress med XP Pro men med oppsjon på Vista dvs man bare betaler for frakt av Dvd platen.

 

Ikke kjøp en maskin med XP3200 prosessor hvis du ønsker en stille pc da den er kjent for å utvikle så mye varme som igjen gir mye støy.

 

Mitt tips er et uketilbud samt begrenset utvalg så du får ta det i betraktning.

 

http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=45299

Lenke til kommentar

Kan du hoppe litt i pris kan kanskje denne være noe? 1GB ram, 120B harddisk, intel GMA950 integrert grafikk (holder siden du ikke skal spille).

 

Minuset er kanskje at det er Vista Home Basic som følger, ikke Home Premium? Men en pc i denne prisklassen vil kanskje ikke ha noe større utbytte av Home Premium uansett?

 

http://www.xd.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=74947#

 

EDIT:

I forhold til Jada-jadas forslag har denne altså dobbelt så mye ram og 40GB ekstra harddisk. Vil anbefale deg på det sterkeste å kjøpe pc med 1GB ram om du skal kjøre Vista.

Endret av ..Bjørnar..
Lenke til kommentar
Kan du hoppe litt i pris kan kanskje denne være noe? [...]

7941849[/snapback]

 

[...]

Og 600,- dyrere....  [...]

7941967[/snapback]

 

:huh:

 

Som sagt.. Min tanke er at når man uansett BØR ha 1GB ram for å kjøre Vista kan man like gjerne kjøpe en pc hvor man får med 40GB ekstra harddiskplass til samme prisen.

 

Men bare et forslag.

 

EDIT: Dette var ikke et "angrep" på ditt forslag Jada-jada. :thumbup: Selvfølgelig realt av deg å understreke prisforskjellen, men jeg antar han ville lagt merke til den uansett, jeg skjuler det jo ikke akkurat? :ermm:

Endret av ..Bjørnar..
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...