Gå til innhold

en tredje minnebrikke gir bluescreen Hjelp!


Feanor

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har et asus a7v133a med to 256 sd133 RAM brikker. Når jeg setter i den tredje får jeg bluescreen etter en liten stund inne i winXp. Får beskjed om at noe tragisk har skjedd med hardware og at memory dumpes.

 

Men det rare er at dette plutselig bare skjedde. Før kunne jeg bruke alle tre uten noen problemer. Brikken fungerer fint når den står i alene. jeg har også prøvd å rokkere rundt brikkene i slotene. denne tredje brikken er av et annet merke enn de to andre.....

 

Hva tror dere er problemet, og hva er løsningen???

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hay gutten, hadde nettop samme problem som deg for 2ukers tid siden, men jeg ble rett og slett nødt og ta ut ram brikken. Nå har hyppigheten på BlæSkjærmer blitt enda værre.

 

I går gjorde jeg ett forsøk på og ta ut alle unødige pci komponenter og HD'er og raid-kort. Aldri har maskinen funka så vell. Starta endelig uten en eneste feil i oppstart av XP til og med uten en eneste BLÅ skjærm. Lurte på kanskje bare ha det slik, men kan jo ikke det. Mine feil meldinger har vært IRQ_NO_LESS_OR_EQUAL og win32k.sys o.l.

 

Det jeg lurte på, har du 1 sidet eller 2sides ram.?

http://forum.hardware.no/viewtopic.php?topic=68097&forum=62http://forum.hardware.no/viewtopic.php?topic=68097&forum=62

Lenke til kommentar

Skal vi se....

Jeg har et Asus A7V133 hovedkort, hyppige blåskjermer, win ville ikke starte, +++. Nå har jeg byttet hk, til et annet merke og chipset. Nå er det mer eller mindre stabilt (akkurat instalert, funker enda :smile: )

 

Har hatt endel asus ting (hk, skjermkort ++), og jeg er ikke fornøyd med noe av det. Aldri mer Asus på meg.

Lenke til kommentar

har du sett på muligheten at den ene minnebrikka har gått fløyten, jeg hadde to minne brikker og fikk bluescreen innimellom men det var levelig. Så plutselig en dag kom jeg ikke inn i winXP prøvde alt mulig forskjellig og når jeg tok ut den ene minnebrikke så ordnet alt seg. Kan tom spille spill nå :wink:. Skal sende den inn til databutikken.com, men jeg må finne fakturaen først.

Lenke til kommentar

Brikken fungerer uten problem når den er alene... Kanskje den bare er veldig usosial... :grin:

Som sagt har jeg prøvd å rokert om slik at alle kombinasjoner er prøvd.. De fungerte sammen før (jeg er bare ikke sikker på før hva... husker ikke om jeg gjorde noe spesielt før blåskjermend begynte å komme...)

 

Får vel prøve det RAM-prog som det var link til....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...