Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Tynn - Gå opp i vekt


Gjest medlem-105082

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-105082
Prøv gainer i form av pulver. Fåes hos proteinfabrikken.no

 

http://www.proteinfabrikken.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=1846

 

Sjokolade, eller jordbær.

 

En slik 2 ganger omdagen + middag/andre måltider går du nok opp.

7865362[/snapback]

 

Har sagt til foreldrene mine at jeg skulle kjøpe det for å gå opp i vekt. altså ikke bare drikke det, men sånn at det hjelper på. Men det fikk jeg ikke låv til fordi de mente det var like bra å spise mat. At det bare var tull. Så sa jeg at jeg skulle spise ordentlig + gainer, men fortsatt bare tull.

 

Det pulvere der kunne hvertfall hjulpe meg en god del på vei.

 

Skal prøve å få tak i sånn.

Lenke til kommentar

Foreldre vet du, de tror sikkert at det er noe kunstig dop eller noe lignende du skal kjøpe :p. Dog kan jo forstå skepsisen da kosttilskudd kan virke litt for villt for mange i den eldre generasjonen :roll:. Husk at du ikke må handle på nett; kan få kjøpt kosttilskudd i helsekostbutikker og proteinfabrikkens butikk i Oslo i tilfelle du er hypp på å "trosse" foreldrene dine

Lenke til kommentar

Drikk fløte og ta ekstra masse smør på brødskivene, spis mye junk og unngå fysisk aktivitet :tease:

 

Men fra spøk til alvor, tror jeg ville latt kroppen gå sin gang så lenge og heller se hvordan du utvikler deg, du kan evt. begynne å trene for å bygge opp lit mere muskelmasse.

Lenke til kommentar
Foreldre vet du, de tror sikkert at det er noe kunstig dop eller noe lignende du skal kjøpe :p. Dog kan jo forstå skepsisen da kosttilskudd kan virke litt for villt for mange i den eldre generasjonen :roll:.

7865785[/snapback]

Ikke lett å få dem til å "forstå" hva det er. Jeg bruker selv minimalt med kosttilskudd, men uansett når vi diskuterer emnet så må jeg gå meget nøye inn på detaljene på hvorfor ting ikke kan være "skadelig". Uansett bor jeg for meg selv og bestemmer over meg selv, men det hender at jeg diskuterer slikt med mine eldre fordi det er et interessant felt, på samme måte som fysikk, samfunnsøkonomi, fjellturer, og hva som helst man kan diskutere ellers.

 

 

Men fra spøk til alvor, tror jeg ville latt kroppen gå sin gang så lenge og heller se hvordan du utvikler deg, du kan evt. begynne å trene for å bygge opp lit mere muskelmasse.

7865796[/snapback]

Trene mer, spise mer, spise sunnere. Det er det generelle rådet som passer til "hvem som helst".
Lenke til kommentar
Gjest Gjest_Mikael_*

Halla Einstein.

Jeg har ekstremt høy forbrenning, så det å spise fet mat eller sjokolade biter ikke på meg.. Dessuten hadde jeg lyst å beholde den kroppen jeg hadde og bare se større ut... jeg var 185 veide 77, nå veier jeg 84 kg. Om du har samme problemet som jeg hadde så har jeg noen tips.

Jeg begynte å trene styrke for 4 mnd siden, førte til at matlysten gikk i været og jeg spiser nå som en hest 3-4 ganger om dagen. Har lagt på meg rundt 4 kilo, og eier ikke fett på kroppen. Sixpacken ble tolvpack og humøret mitt ble ekstremt mye lettere til sinns. Du er 15 år så tenk på å ikke kjøre deg helt ut med tunge vekter, benstrukturen din er under utvikling og tåler ikke like hard belasting spesielt ryggen. Fordelen med å ha høy forbrenning er at man bygger muskler lettere, og unngår å legge på seg fett. Vet ikke om du er jente-gal enda, men å tenke på at jenter snur seg etter en på stranden til sommeren er motivasjon nok for meg;)

Motivasjon=trening=apettitt=inntak=muskler kjør på den frem til sommeren og du vil skjønne hva jeg mener. Kjøp en blender fyll den med frukt og drikk en 3 liter om dagen, spis mye kjøtt, og ta en shake med protein rett etter trening. Aldri spis usundt for å gå opp i vekt, DU har et fungerende forbrenningssystem i kroppen, det er sjelden i dagens samfunn. Om du ikke gidder å bruke lang tid på mat laging er biff raskt og armeriddere digg. Lykke til!

NB:Det er vanlig å se litt høy og tynn ut når man er 15, bredden kommer etter høyden;)

 

mvh Mike

Lenke til kommentar
Vet ikke helt om jeg har begynt å spise mer eller ikke, men jeg tjente noen kilo da jeg begynte å spise havregryn to ganger om dagen. En til frokost og en før jeg legger meg, bare bland med blåbærsyltetøy så smaker det nydelig :)

Merkelig nok så har jeg ikke spist det på noen dager, må ta meg selv i nakken nå. Sliter litt med det samme som deg, blir ikke så lett sulten og da har man lett for å drøye litt med å spise siden kroppen ikke sier i fra.

7845562[/snapback]

Jeg er rundt 5 kilo undervektig i følge BMI skalaen, for min høyde (1.75 ca) og 56 KG.

Jeg har spist havregryn i gjennomsnitt rundt 2 ganger om dagen i hele mitt liv. Fra jeg var 3 til jeg er 15 som jeg er nå. Trust me, selv har jeg merket at man får veldig sterke bein og er nesten aldri sjuk, MEN man blir ikke feit av det i det hele tatt. Dessuten løfter jeg også vekter fast og har gjort et i en 4 måneder, har ikke gått opp noe merkbart. Trener rundt 8 timer i uka.

Lenke til kommentar
Dessuten løfter jeg også vekter fast og har gjort et i en 4 måneder, har ikke gått opp noe merkbart. Trener rundt 8 timer i uka.

7888363[/snapback]

Da spiser du for lite.

 

Jeg tror faktisk at jeg spiser litt lite selv, men skal hvertfall ikke legge meg før sommeren nå, så vil jeg nok gjøre noen tiltak til høsten.

Lenke til kommentar

Jeg har en BMI på 15,9. Normalen er tydeligvis 17-21 elns for min alder. Jeg kunne kanskje lagt på meg litt, men det er vel enda vanskeligere for jenter ; alle vet jo hvor man Vil legge på seg, men det er en tendens til at alt legger seg på feil plass :p Men jeg legger ikke på meg uansett :/

 

Jeg pleide å spise Kjempemye, f eks kunne jeg fint spise taco av 400 gram kjøttdeig på en halvtime. jeg pleide å spise 8-10 brødskiver til kveldsmat. men for et par uker mistet jeg 30-40 % av matlysta mi, uten at jeg gjorde noe spesielt. Det var en merkelig opplevelse. Har ikke matlyst enda.

 

Forresten, jeg så en som tydeligvis trodde at idealkroppen for de som er tynne, er noe annet enn for de som er feite? Nei?! Jeg vil i alle fall Ikke være feit! Bare ha litt mer kropp :p

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082
[snip]

7888020[/snapback]

 

Hei :)

 

Skal få trent litt styrke nå. Har begynt å løfte noen manualer om ettermiddagen(ikke så tunge vekter, men har hvertfall begynt). Skal også rydde i kjellern å få satt opp treningsmaskinen. Jenter er god motivasjon for meg, så det skal nok få meg i gang ;)

 

Takk for tipset med blenderen. Har en slik hjemme, så nå skal jeg be mamma kjøpe litt flere frukter som jeg kan bruke.

 

Jo, jeg vet jeg kommer til å vokse i bredden når jeg er ferdig med høyden. Men jeg må likevel holde følge med høyden. Vokser ganske mye nå får tiden. Siste to årene har jeg vokst 10 cm pr år.

 

[snip]

7888967[/snapback]

 

Ja, var jo brus og godteri spisinga da. Skal ta meg i nakken å la være å spise det. Eventuelt spise mindre. Hvor mye veier du nå da?

 

Til alle som har hjulpet:

 

Takk skal dere ha! Har begynnt å følge rådene deres og etter noen uker så skal jeg skrive ned her om jeg har gått opp. Og hvor mye jeg har gått opp. Så får dere ihvertfall vite hvordan det går.

Lenke til kommentar
Ja, var jo brus og godteri spisinga da. Skal ta meg i nakken å la være å spise det. Eventuelt spise mindre. Hvor mye veier du nå da?

7892047[/snapback]

Du har så mye igjen for å slutte å spise godterier og drikke brus. Tennene dine, pengene dine og at det gjør deg sløv.

 

Jeg er vel ikke 70 kg, men ikke langt ifra. Noe som jeg tror er normalt på min høyde. Jeg synes det er passende, så jeg velger å holde meg her.

Lenke til kommentar

spis protein-rik mat, som f.eks: Tunfisk med ris, kylling og\eller fisk!

 

isteden for å spise masse og sjelden så spis ofte men mindre, når du gjør dette så øker protein opptaket i kroppen din og er med på å bygge muskler\fett, og tren hvis du har muligheten, muskler veier mere enn fett ;)

 

Men du burde lege på deg litt først hvis du skal begynne og trene så du har noe og gjøre om til muskler, for "ikkeno" kan ikke bli til muskler, men fett gjøres fort om til muskler ;)

 

 

Mvh: Per Andre

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...