Gå til innhold

Splinter cell freeze-ups, flere som er plaget?


Doc Watchtower

Anbefalte innlegg

Spiller splinter cell men spillet låser seg helt med jevne mellomrom, kan værer 20 minutter eller 1 minutt mellom hver gang. Må da restarte xboxen å begynne på nytt. Er det flere som er plaget med det?

Noen har sagt at det hjelper med å trekke ut alle andre kontrollere utenom den du bruker selv, men jeg har bare spillt det med 1 kontroller i porten.

Det første brettet gikk greit, det andre blev problemet verre, det 3 går ikke an å spille mer en noen minutter ad gangen.

Skal returnere disken til SpillXperten for å få en ny.

 

 

Alle andre spill fungerer fortsatt 100% så xboxen er i orden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-12-01 00:47, skrev fullifaencom:

Jeg fikk også min idag, men ialledager? Det må da komme en patch for dette spillet? Har mitt låste seg første gang etter ca. halvtimen...MEN: Det har ikke låst seg etterpå :smile:


 

Hvordan skal de gi ut en patch til et konsoll spill da?

Lenke til kommentar

Hvis Xboxen er moddet så kan mye rart skje. Spesielt fordi Splinter Cell inneholder en oppgradering av kernelen til Xboxen (Xbox Live blir installert). Jeg har ikke hatt noen problemer med spillet. Husk på at Xboxen står i et ventilert rom, og at platene ikke har noen riper. Hvis ingenting hjelper, så er det bare å få en ny kopi av spillet.

Lenke til kommentar

Takk for alle svar. Nei boxen er ikke moddet i det hele tatt og står på en god ventilert men støvfri plass, alle andre spill fungerer 100% som vanlig, til og med Morrowind.

Snakket med en person på nettet som påstod han jobbet hos ubisoft og han meinte det kunne være en bug men patchen forventes ikke før langt etter nyttår. Imidlertid var det best å returnere dvd en og få en ny for sikkerhetsskyld.

 

Idag slettet jeg alle SC files jeg hadde og startet på nytt å spille. På første brettet, halveis var det allerede på han igjen, full stopp!

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Watchtower på 2002-12-01 22:58 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-01 20:43, skrev b-duvaland:

Har spilt det i ca 15 timer hittil (Er på 4.brett), og har ikke hatt noen som helst problemer. Har heller aldri fått Xbox'en til å henge seg eller freeze, og jeg har ca 12 spill, de fleste har jeg rundet :wink:


Har du brukt 15 timer på å komme til fjerde brett?!

 

Anyways, Splinter Cell`en min har fryst en del ganger, særlig på training missionet som jeg måtte restarte 4- 5 ganger eller no, men Xbox`en min er litt føkka... Den sliter med blandt annet å kjøre i gang Blackhawk Down, og menyene i Rallisport og TS2 har begynt å henge (mulig det er linsa), men ingen spill har bare fryst sånn som Splinter Cell...

Lenke til kommentar

Okey karer!

 

Har surfet litt på the net for å finne ut hva som skjer. For det første finns det mange som er plaget med freeze ups i Splinter Cell, dessverre.

Siden en patch lar vente på seg (muligens til våren) må alle som har problemet rett og slett returnere dvdèn og prøve ut om den nye fungere ordentlig.

Noen tips jeg har funnet:

 

Skift ut kontrolleren hvis du har en annen å sette in

Bruk en annen kontrollerport ( 2-3 eller 4)

Unplugg alle kontrollere utenom den du trenger for å spille

Ta ut dvd remote sensoren

Ta ut kontrolleren når spillet freezes og sett den inn i port 2 og prøv om det hjelper. osv

 

Konkluderende kan man si at dette er en major bommert som vi gjerne hadde vært foruten, fordi spillet må oppleves, det er veldig bra!

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte Splinter Cell (PAL selvfølgelig) på fredan' på Lefdal, og siden har det stort sett snurra og gått på XBoxen min :smile: Har aldri hengt seg, og jeg har alltid 4 kontrollere i til enhver tid. Leit at mange av dere har problemer. Det er kanskje en ide at de som opplever at det henger seg, poster hvilken versjon av kjerna xboxen deres har. Min er iallefall siste batch v1.0 før de flytta produksjonen fra Ungarn til Østen. Husker ikke numret i farten...

 

Skjønner godt at mange av dere bruker lang tid på spillet jeg. Mange ganger sitter jeg og loader og loader samme checkpoint, for det er så jævli mye stilig du kan gjøre for å komme videre. Hvis noen vil rase gjennom spillet på kortest mulig tid, so be it. Jeg skal iallefall nyte dette, for det er lenge siden jeg har spilt noe så gjennomført...

 

PS: Har dere sett på Extra features? Intervjuer ol med crewet. Morsomt...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...