Gå til innhold

Zalman Vannkjølingsett R1 - greit og stille?


Anbefalte innlegg

Jeg vil gjerne ha en veldig stille PC, men jeg blir bare mer og mer i tvil om hva jeg skal gjøre. Jeg har prøvd å sette meg inn i hva som finnes av "lydløse" løsninger med luft, så nå tenkte jeg at jeg skule spørre litt angående vannkjøling.

 

Jeg har null peiling på vannkjøling, derfor vil jeg gjerne ha et ferdigsett som min eventuelt første vannkjøling. Jeg tror uansett ikke at jeg har plass i kabinettet til å lage noe selv. Jeg har sett på Zalman Vannkjølingsett Reserator1 http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=309825...BE-D2583A1CB52E og lurer på om den er stille og om den kjøler greit? Jeg syns heller ikke at prisen var så forferdelig. Om den bråker litt, kan jeg bytte deler i den for å få den mer stille? Jeg er veldig allergisk mot støy for å si det slik. Jeg har ikke klokket, men det kan jo være at jeg har lyst til å prøve meg litt på det i fremtiden.

 

Nå har jeg E6400, Asus VGA-Card nVidia 7950GT 512MB og 1 GB ram (skal få tak i 2 GB når jeg får penger :)). Vil Zalman Vannkjølingsett Reserator1 være greit til dette? Vil den takle at jeg oppgraderer om en stund (dx10 grafikkort, bedre prossesor og mer ram)?

 

Håper noen kan svare meg selv om det har blitt spurt om dette før. Jeg er bare så utrolig i tvil om hva jeg skal gjøre. Iallfall siden jeg er allergisk mot støy.

 

Jeg tar gjerne imot andre anbefalinger av ferdigsett, men jeg kan ikke legge så sinnssykt mye penger i det.

 

Tusen takk for all hjelp.

Endret av Kake24
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Beklager dobbelpost, men jeg vil gjerne at noen skal se at jeg stiller dette spørsmålet.

 

Vil jeg kunne bruke Zalman Reserator 2 sammen med det som jeg har i PC-en (hva jeg har, se første post)?

7828014[/snapback]

 

Hei. Jeg kjøpte meg storebroren, og den fungerer utmerket. Mulig at pumpen på R1 blir litt liten.

 

I allefall. Jeg hadde 9 vifter i pc'en for å holde rimelig god kjøling før jeg kjøpte min sin. Etter dette testa jeg med og røske ut alt som var av vifter, inkludert den på hovedkortet. Ikke en lyd, utenom fra DVD og harddisker i blant.

 

Processoren (kjøpt i dag ligger på 25 grader etter 8 timer med Gothic 3, men tror jeg må skaffe en blokk til hovedkortet og for den ligger på 50 grader, skjermkortet ligger på 29. Så det er ikke så verst med tanke på at det er nesten helt lydstille :D

Endret av babayako
Lenke til kommentar

På hjemmesiden til Zalman leste jeg at Reserator 2 har "Maximum Lift : 0.5m". Vil det si at jeg ikke kan plassere selve Reserator høyere enn 0,5 meter over der hvor slangene går inn i PC-en? Jeg håper noen skjønner hva jeg mener, jeg kom ikke på noen bedre måte å skrive det på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...