Gå til innhold

Svildlet!


Anbefalte innlegg

Hei jeg "kjøpte" et skjerm kort av en fyr for 900, nå har det gått langt om lenge og lenger enn langt og har sluttet og høre fra han. jeg har kontonummeret hans kan jeg gå ned i en bank og få navnet hans da? og dermed TLF nummert? hvis jeg finner ut hvem et er så kan jeg si han svindlet feil Fyr!

 

:sad: Grrrrrrrrrrrrr

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Anmeld det til politiet.

 

Betalte du på forskudd, eller i postoppkrav?

 

Ps.Den er vel en smule feilpostet. Burde vel ligget under annet om data. Du har ikke en erfaring fra en spesiell webshop som du ønsker å dele med oss.:smile:

 

[ Denne Melding var redigert av: Orjanp på 2002-11-29 23:58 ]

Lenke til kommentar

Anmeld det heile. Er sjøl innblanda i ei svindelsak for øyeblikket, og etter at eg anmeldte personen har det faktisk skjedd ting. Det gikk kun nokre veker og så var mannen varetektsfengsla (visste seg å vere ein storsvindlar).

 

Så dersom du vil ha noko håp om å sjå pengane dine att er det berre ein ting å gjere!

 

Ole

Lenke til kommentar

Saken var vel at han ikke hørte fra han lengre, da er det vel strengt tatt ikke noe vits i å vente med å anmelde, selv om det antageligvis ikke fører til at du får penger eller skjermkort. Dog kommer det vel litt an på lenge du har ventet, 1 uke(kanskje gi litt mer tid), 1 mnd+(du er sannsynligvis lurt).

 

Tingen med forhåndsbetaling er at det stort sett går greit, men det forutsetter at du stoler på selger... Og helt ærlig, jeg stoler ikke på folk som jeg aldri har møtt ansikt til ansikt. Jeg ville sagt at maks beløp for forhåndsbetaling er 100-200NOK(alt etter hvor rik du føler deg), etter det er det såpass dyrt at postoppkrav kan forsvares. Min oppfordring er at folk gjør opp kontant eller med postoppkrav. Du kan bli lurt med postoppkrav også, men det er mindre sannsynlig og du har etter det jeg vet rett til å sjekke hva som er i pakken før du betaler i posten... uten at det garanterer mot at det du får er defekt.

 

 

Når jeg selger ting, liker jeg å selge dem lokalt. Slik treffer jeg personen personen, vise hva han får og fortelle om gjenstanden(e) og ikke minst er transaksjonen veldig enkel. På den måten unngår jeg å bli ringt ned i ettertid av misfornøyde kjøpere :smile: Når det er sagt er det ikke så veldig ofte jeg selger/kjøper med privatpersoner, helst så sjelden som mulig da jeg liker butikkgaranti.

Lenke til kommentar

Regner med at du beholdt kvitteringen når du betalte. Betalte du via bankkonto eller cash? Uansett skal det være ett navn der eller en adr så lenge du betalte vi posten... Legg all info ut her i forumet så skal vi nok finne ut hvem han er :smile:

 

Kjekt og advare andre før flere går i samme fella

Lenke til kommentar

Den 2002-12-01 14:39, skrev kindings:

Du kan bli lurt med postoppkrav også, men det er mindre sannsynlig og du har etter det jeg vet rett til å sjekke hva som er i pakken før du betaler i posten... uten at det garanterer mot at det du får er defekt.

 

 

Jeg kjøpte en vare til 12 000,- fra en person som jeg ikke viste om jeg kunne stole på.

 

Da jeg spurte om jeg kunne få opne pakken på posten for å se om jeg betalte for varen eller gråstein fikk jeg et klart "NEI".

 

Er det noen som kjenner til lovverket?

Har jeg rett til å få opne pakken før jeg betaler?

Lenke til kommentar

Chil: Hvis du gir meg de fire første sifrene i kontonummeret hans, kan jeg i alle fall finne ut hvilken bank han bruker til denne transaksjonen :smile:

 

Jeg kan sende det til deg på privat melding etterpå :smile:

 

 

Hater svindlere ! Har nesten blitt lurt selv på forhåndsbetaling, men det gikk heldigvis bra. Men jeg gjør det aldri mer !

Lenke til kommentar

De fire første siffrene sier jo bare hvilken bank han tilhører, 1594 tilhører Gjensidige NOR Sparebank. Slikt er ingen hemmelighet, alle bankene har egne nummer serier.

 

Chil, om du sitter fast kan jeg finne ut hvem som eier den aktuelle kontoen. Men slikt er egentlig ikke bare å gi ut hit og dit, så var jeg deg ville jeg gått den lovlige veien, anmeldt karen og latt politiet ta saken videre.

Lenke til kommentar

Stemmer helt sikkert ^Viking^, ville bare ikke gå ut med noe "offentlig" likevel. Bedre føre var osv.... :smile:

 

Det går jo kanskje an å ringe og spørre banken ? Kanskje han treffer på en "snill" saksbehandler ?

 

<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: Lef på 2002-12-03 14:11 ]</font>

 

[ Denne Melding var redigert av: Lef på 2002-12-03 14:12 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...