Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Bærbar "stjeler" WLanet. Hjelp!


Anbefalte innlegg

Hei folks!

 

Jeg har noe jeg selv vil kalle et snodig problem. :hmm:

 

 

Jeg har WLAN her hjemme, og det fungerer strålende mesteparten av tida. Jeg sitter ca 10 meter unna ruteren, i et annet rom. Veggene er stortsett gipsplater.

 

Jeg får "veldig bra" signal her inne på rommet. Men når kjæresten min skal bruke internett med sin bærbar, da mister jeg helt nettet. Hvis hun bare surfer rundt så mister jeg bare nettet i de tilfeller hun loader en ny side. Men om hun laster ned noe eller streamer noe(altså linja er i konstant bruk), så mister jeg helt nettet. Det virker som om hun "stjeler" signalene og det ikke blir noen igjen til meg :p

 

Kan noen please forklare meg hva jeg kan gjøre for å fikse problemet? Min PC er ikke problemet, da jeg har formatert og reinstallert drivere og gud vet hva. Jeg har ikke formatert kjæresten sin bærbare, og det er egentlig ganske uaktuelt pga hun er sær på sånne ting.

 

 

Ruteren er en Di-524

 

 

 

Tusen takk for all hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisan!

Kjenner ikke så gått til alle features på routeren din, men jeg ville sjekket om det en "speedbooster" funksjon på den som prioriterer kort med en eller annen "speedboost" funsksjon.

Kan også være greit å se litt på b/g prefereansene på routeren. Kanskje prøve å låse routeren til b og se om det hjelper?

Lenke til kommentar

Hei og takk for kjappe svar!

 

VIrker som om disse D-link ruterne i denne prisklassen er noe billig skit. Man får hva en betaler antar jeg. Uansett, fikk kjæresten min til å gå rundt med ruteren i rommet mens jeg lastet ned 3dmark på begge pcene. Vi fant ut at at begge pcene får signal dersom ruteren stod høyere opp. Derfor har jeg skrudd ruteren fast ganske oppe på veggen. Det ser kanskje ikke så bra ut, men da blir det iallefall internett for begge to. Håpløse greier det her må jeg si. Blir noe annet enn Dlink neste gang.

 

Takk igjen.

Lenke til kommentar

har veldig god erfaring med billige dlink routere jeg. hjelper mye til på skolen med og sette opp trådløst, der blir det tilkoblet ca: 30 klienter samtidlig når en hel klasse har tatt berbare pcene samt noen stasjonære, har enda ikke oplevd ustabilitet der, routeren der koster ca 600kr.

 

edit: har den routeren selv, her hjemme er ikke noen problemer med den enda.

Endret av hiper
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...