Gå til innhold

Knesmerter - Alternativ beintrening?


Anbefalte innlegg

Heisann!

Dro på trening i dag med nytt tre-delt program og friskt mot. Ble derfor kjempeskuffet når jeg begynte å kjenne smerter i kneet mitt under knebøy. Jeg tror rett og slett jeg har belastet kneet for mye, og ønsker ikke å ta noen risiko heretter. Dette er ikke nødvendigvis alvorlig, og jeg gav opp med en gang det gjorde vondt i kneet, men jeg trenger råd om hva jeg skal gjøre videre for å kunne gjennomføre denne perioden med tresplitten min.

 

Jeg tenkte jeg kunne gjennomføre tresplitten, bortsett fra beindelen, og det er den jeg trenger råd til nå. Skal jeg gjennomføre beindelen, bare med superlav belastning og mange reps, eller skal jeg ta en lengre sykkeløkt i noen uker, og så prøve forsiktig på igjen? Evt. kan jeg ta andre forslag om noen har noe =)

 

Takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Får du de samme problemene med beinpress? Noen foretrekker beinpress fremfor knebøy om de har småskader.

7731884[/snapback]

 

Turte ikke prøve så mye, men regner med at det går utover både beinpress, utspark og utfall. Tror det er i vastus medialis jeg får vondt.

7732505[/snapback]

Hvis det er så tilfellet er det ikke "knesmerter". Det kan da hende du har fått en strekk i Vastus Medialis, men det har ikke noe med kneet å gjøre. Hvor har du vondt i Vastus Medialis? Er det helt nede ved senen?

Lenke til kommentar

Kjøp deg en sånn treningsball, og rull oppå den med knærne (ballanser med henda, du skal ikke være ned i bakken). Mora mi kjøpte en sånn ball for noen år siden, og jeg pleier å 'leke' oppå den og "rulle rundt". Knærne mine har det alltid kommet knekkelyder fra o.l. noe som kan være litt ubehagelig, men etter å ha rullet litt oppå ballen, uten å prøve på det, så knakk ikke knærne mer. Det virker som om leddene er blitt kraftigere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...