Gå til innhold

Mini-anmeldelse av det siste spillet du spilte


Anbefalte innlegg

Hei folkens!

 

Jeg liker veldig godt den tilsvarende tråden i film-forumet, og jeg tenkte vi kunne trenge det samme i spill-forumet.

 

Så, sleng inn en liten anmeldelse av det siste spillet du spilte. (helst igjennom) Litt praktisk info som sjanger hadde også vært fint. Jeg begynner:

 

 

Medieval 2: Total War

 

Sjanger: Turbasert/Real Time strategispill.

 

Du spiller leder for en valgfri faksjon i middelalderen, og målet er å ta over den kjente verden gjennom diplomati, krig og økonomi. Du får oppleve historiske hendelser som Mongolenes invasjon, oppfinnelsen av kruttet, oppdagelsen av Amerika med mer.

 

Jeg hadde store forventninger til spillet, da Rome: Total War er ett av mine favorittspill gjennom tidene. Til tross for buggs og tidvis dårlig AI skuffet Medieval ikke. Det unike Total War-gameplayet er godt tatt vare på, og spillet har, som forgjengerene, en enorm gjenspillingsverdi. Grafikken er det heller lite å utsette på, og kampene ser nydelig spektakulære ut.

 

Karakter: 8,5/10

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vietcong 2

 

Spill skaperne har valgt å sette dette spillet til byen Huê og forandrer da gamplayet kraftig, noe av det jeg likte med Vietcong var det å traske rundt i skogen for å så pluttselig møte på noen VC, stemnigen var høy og vil si at vietcong er det beste nam spillet som har kommet. men når man er i byen i spill 2 er det bare løping og skyting og sjarmen er borte. man kan heller ikke velge våpen før man stater(man kan det etter man har runda spillet og skal bare spille enkelt brett, men går ikke når man spiller selve kampanjen) syns det var tøff av spill utvilkerne å ta å forandre på spill oppskriften så mye som de gjorde i forsøk på å fornøye en serie, men det feilet og var ikke nøydvending i det hele tatt. jeg vil tilbake til jungelen.

 

6.3/10

Lenke til kommentar

Viste en sånn tråd burde komme så jeg hiver meg på.

 

Max Payne(2001)(X-Box,Ps2,Pc,Gamecube??)

Jo første gang dette kom ut var det jo Himmelsk grafikk men nå er det jo anderledes men det gjør ikke Slow-Motionen Dårligere.

Historien er nydelig der du blant annet Dealer med Satanister,Gangstara,Mafia,Mareritter os.v Mange syntes kansje dette spillet utgir seg får mye på volden men hvis du følger med på historien så bytter du snart mening.

Pluss i spillet:Knall historie, passe megnde med vold, Slow Motionen,Mange våpen.

Minuser i spillet: Drømmen, litt harde baner inni mellom, litt mye loading.

Imdb`s mening: 9.3

Min Mening: 9/10

Løp og kjøp.

Lenke til kommentar

Counter Strike 1,6

 

Sjanger: Action

Plattform: PC

PEGI: 16+

 

Alle guttene i klassen hadde dette spillet så jeg kjøpte det selv siden det ikke var så gøy å ikke forstå hva de snakket om. Første inntrykket av spillet var sånn passe bra. Var ganske godt gameplay og grafikken i spillet var dårlig, men spillet er ganske gammelt. I tilleg så ble jeg most av motstanderne i starten. Spillet har ingen 1 player noe jeg synes er veldig dårlig siden jeg liker det godt.

 

Etter å ha spilt det litt i en uke likte jeg det litt bedre, men synes det ble veldig ensformig. Skjedde aldri noe nytt og i tilleg var det noen som cheatet på enkelte servere. Hadde også dårlig internett hos pappa så jeg spilte med ganske høy ping der, enda jeg fint greier å spille andre spill over nett. Etter 2 uker med spilling gikk jeg helt lei og sluttet.

 

Grafikk: 4/10

Gameplay: 7/10

Holdbarhet: 3/10

 

Total karakter: 5/10

Endret av oblivion_-__
Lenke til kommentar

Warhammer 40k Dark Crusade

 

Utviklerne har forandret en del siden Dawn of War. Det er selvfølgelig nye raser og brett, men istedenfor en tradisjonell kampanje er det et kart som deler inn planeten kronus i forskjelige områder hvor de forskjelige hærene slåss om kotroll. Du kan selv bestemme hvor du vil angripe og noen av de forskjellige områdene gir fordeler (angripe to ganger pr omgang osv). Ettersom du kan velge vilken rase du vill spille som ( motsettning til DoW hvor du måtte spill space marines) øker gjenspillverdien betraktelig.

 

Problemet blir at "destroy enemy hq" blir kjedelig i lengden og selv om en del av brettene har andre oppdrag forsvinner litt av "personeligheten" fra vanlige kampanjer. Untaket er når man må ødelegge "fortet" til en av fiendene, oppdrag som er mer tradisjonelle i utformingen, men gjerne sinnsykt mye vanskeligere enn de andre oppdragene. Vaskelighetsgraden er også en av problemene med spillet. Jeg er ikke veldig dreven på strategispill, men bestemte meg for å prøve "normal". Etter å ha fått juling to ganger prøvde jeg kampanjen på easy i steden. Det var så mye lettere at jeg trodde jeg måtte ha jukset. Man blir nesten aldri angrepet og en gjeng space marines kan kappe seg gjennom allt. Et par flere innstillinger på AI hadde vært fint.

 

Lyd og grafikk er upåklagelig, selv om det blir mange "for the dark gods". LAgene er også godt balansert selv om noen nokk vil mene necrons er et hakk tøffere å sloss mot.

 

Et god spill men litt lett/vanskelig 7,5/10

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...