Gå til innhold

Day of Defeat:Source (multiplayer spill, på nett!)


Anbefalte innlegg

Det er sikkert noen her som liker det. Genialt spill!

For de som ikke kjenner til den, er det et multiplayer-spill som kan kjøpes på steam (www.steampowered.com).

 

Har spillt for det meste gamle TFC ganske mye, en del CS:S men DoD:S er gøyest. Litt HL2: deathmatch, ganske bra den og men ingen god lagspill, faktisk ren solo-spill...

Ingen "hyperaktive" spilllere som klarer headshots på rekke og rad fra store avstander, mange vanlige exploitene er begrenset, og de offisielle brettene er bug-fikset til det ypperste.

Genial grafikk, HDR og fargekorreksjon, trenger litt maskinvare for å ha alt (kjører på alt max i 1600x1200).

Spiller som oftest med som Support for tyskere, med min favoritt StG44 :innocent: . Av og til sniper.

I alle fall helt genial gameplay, jeg synes den er ganske unik.

 

Fins det andre her som er like besatt av spillet?

 

(edit ang trådtittelen: moderator! hvis tittelen ikke beskriver godt nok denne gangen får du bare stenge den. ikke første gangen disk.no blir moderert på den overhode teisteste tenkbare måten i det hele tatt mulig. Og hvis ikke navn på spill i seg selv er godt nok, da får du forklare ytterliegere istedenfor å hoppe inn og si "jeg forstår ikke! Neiii!! den blir stengt!")

Endret av g5r
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heii,, Jeg er en stor Fan av DoD. Jeg syntes ikke CS source eller Half life deathmatch var no serlig.. Jeg spiller vanligvis på Allied siden, Altså ikke tysker siden..

Er vel mest Rifleman,, Halv automatisk :dribble: Det jeg liker i forhold til Tyskernes rifle.. Drit treigt -.-

Lenke til kommentar

Steam er gratis, www.steampowered.com - DoD:S kjøpes for ca 20$ fra steam eller som en som jeg kjenner gjorde - en boxed versjon, cd eller dvd, men har du bredbånd er det meningsløst - alt lastes ned av Steam og installeres automatisk.

Spillet er helt bestemt verdt pengene, tillater både taktikk som er basert på ren reaksjonsevne som f eks "rifleman" som dreper som oftest med førsteskuddet, eller det som jeg bruker som man tilegner seg etter tid - å forutsi hva motparten vil/kan/skal gjøre, der rene reaksjonevnen er ikke det viktigste. Gameplayen er dessidert beste, veldig "enjoyable" så å si.

 

Er vel mest Rifleman,, Halv automatisk

 

Jeg liker det godt Garanden og når jeg spiller (sjeldent) for Allierte, men tyske K98 har den store fordelen å drepe mye oftere med bare ett skudd. Jeg og kameraten snakker med voice-funksjon, han alltid med K98 jeg alltid med StG44, jeg går offensivt og han plukker ut snikskytere, mg-posisjoner etc etter min kommando. Til sammen er vi to-manns klan som i 90% av alle servere vi er på tar førsteplassene for vårt lag.

 

De som har ikke prøvd DoD: Source anbefaler jeg at de gjør det, de som spiller det - frag on! Absolutt førsteklasses spill. Fikk kompisen til å slutte med tullete MMORPG. Lol! :thumbup:

Lenke til kommentar

Jeg spilte en del DOD: Source før, men når jeg prøvde meg sist forleden var ingenting slik jeg husket det - Ble skutt gjentatte ganger, særlig av rifler på helt sinnsyke avstander før jeg hadde såvidt sett motstanderen ... Vet ikke om det er gjort noen forandringer eller om jeg rett og slett husker feil?

Lenke til kommentar
Jeg spilte en del DOD: Source før, men når jeg prøvde meg sist forleden var ingenting slik jeg husket det - Ble skutt gjentatte ganger, særlig av rifler på helt sinnsyke avstander før jeg hadde såvidt sett motstanderen ...  Vet ikke om det er gjort noen forandringer eller om jeg rett og slett husker feil?

7677239[/snapback]

 

 

Jag kan vel svare bare for ofissielle brett, "custom"-brett lever i sin egen verden, altså:

avalanche, anzio, flash, colmar, kalt og donner.

Jeg har oppdaget først at ekstremt gode snipere og riflemenn kan være en alvorlig trussel, spesiellt hvis du spiller med den samme soldattypen. Derimot andre typer som support (min favoritt) kan ta seg lett av de. Husk ak uansett hvor god motstanderen er, har han svakheter.

 

For eksempel har jeg klart ganske ofte løpe zig-zag mot fienden. Han klarer som oftest ikke ta meg, til slutt skyter jeg han point blanc eller bruker spate/kniv etc.

Bruk granater - å løpe, hoppe og så kaste granaten gir deg en mulighet å kaste de på vannvittige avstander og å pirke ut MG-er og snipere ut av hull, sitte/liggeplasser etc.

Tell skudd! Husk at "rifleman" og "sniper" har bare 5 skudd, og sniperen har en betydelig ladetid som man kan utnytte.

Prøv å gå rundt, alternativt camp og vent til han kommer ut av sin posisjon som sikkert gir han fordelen.

PRØV ANDRE VEIER! Jeg har utallelige ganke vendt bordet på mange gode spillere, for de går oftest samme veien, bruker samme taktikken etc som i begynenlsen gir dem en fordel. Å gå rundt den, gå uvanlige veier etc kan hjelpe enormt, og ikke gi motstanderen en mulighet å forutsi hav du gjør (typisk n00b-feil - forutsigbarhet, gjentatte helt identiske feil.)

Kortere sagt ikke gi opp, å bare bla gjennom alle soldattyper og prøve alle slags drastiske taktikker vil bare få deg drept.

Lenke til kommentar

Må kaste meg inn i samtalen jeg å :)

 

 

Har spilt det i rundt 5 år.. er så å si avhengi :)

Er support, for det meste Bar bruker <3

 

Ingenting er som å poppe ned 4 stk på en gang :)

 

 

 

Hvordan servere spiller dere på? med i noen klan?

 

 

Nicket mitt er Noaim| Major Pedersen :)

Lenke til kommentar

har aldri sett noen med nicken "major pedersen", men noen her har sikkert sett CAP, Miller, er ikke flink å huske nick men det spiller en god del norkse på diverse servere.

 

4 mann med BAR er godt mulig, jeg klarer topps 3 med StG`en, men jeg lader om så snart jeg har mulighet. Noe av det gøyeste man noenganger klarer er å drepe to med ett skudd, med sniperriflene eller den tyske riflen er det mulig, dog sjelden.

BAR og StG oppnår sitt potensiale best da man ligger flat, folk hater meg for det men rekkevidden med litt tilvenning (scrolle jevnt nedover for å kompensere) har jeg ofte tatt snipere og mg-menn før de klarte å ta meg.

Men alle som spiller lenge utvikler sine egne teknikk...

 

Noen av de gøyeste custom-brettene for å nevne noen er snow_battlefield_final, jeg spiller der og for tyskere, for det finnes nemlig en plass som er særdeles fordelaktig på den "tyske" siden, allierte sliter litt der...

Stortsett alle "trainmap" brettene er ganske gøye også, der er jeg god med sniper uansett side, men som med alle custom-brett blir det fort ensidig og kjedelig, og selvfølgelig er ikke store avstander godt modellert og hvis noen bruker tåke på slike brett blir det altfor uekte.

Og så selvfølgelig alle detonation-brett - helt geniale saker. Gir en helt ny dimensjon i gameplayen. Det finnes mange gode custom-brett men dod_donner er og vil forbli den beste, hvis man ser bort fra at den er altfor flat og ellers ser ut til å være lagt i full fart, f eks spawn-områdene er veldig detaljerike mens midten og andre plassene på brette er ganske kjedelige...

Lenke til kommentar

Etter min mening så er Dod:S bedre enn Dod 1.3

 

Spilte Dod i 3 år ca før Dod:S kom

 

 

Men Assault gun burde de fikse på... er jo nesten bedre enn sniper rifle... får hs i ettsett med den på lange avstander!!

Endret av Roug
Lenke til kommentar

Grafikken i DoD:S i forhold til gammel DoD er selvfølgelig forskjellig. Nei, jeg tror ikke jeg ville likt den hvis ikke det var så god grafikk, det er jo en den av spilleopplevelsen.

Ja den "nye" utgaven er absolutt verdt pengene. De som har spilt den gamle utgaven er noenganger misfornøyde med diverse småting men jeg kan ikke tenke meg et bedre multiplayer spill.

Lenke til kommentar

Genialt spill. :thumbup:

 

Spilte litt forrige helg, hadde ikke spilt på mange måneder. Men jeg eide fortsatt like mye med k98 (tysker rifla), hvem trenger sniper sikte når man har den rifla. xD

 

Jeg synes at DoD_ava (avalanch eller noe husker ikke xD) er det beste brettet, Donner kommer nok på andreplass. :D

 

Elsker å hoppe fram (eller sikte mellom takrenda og veggen xD) med rifla mi, og ta mg og sniper folk som tror de er usynlige. :cool:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...