Gå til innhold

Ny mobil med bra batteri og Wi-Fi


Fredric

Anbefalte innlegg

Skal kjøpe ny mobil,men er i tvil om kva slags eg skal velje. God batterikapasitet og Wi-Fi er et must, og eg vil helst ha ein smartphone.. Har tenkt på HTC P4350, men har sett så få testar av den, og veit ikkje kor bra den er.. Nokia N80, kanskje? Tips, anyone?

Endret av Fredric
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke meningen å være slem. Men kombinasjonen WIFI og bra batteri (les over 3 dager standby v/aktiv bruk) finnes ikke...

 

p3450, n80, tytn, qtek 8300/8310 og se p990i er alternativer du kan kikke på...

 

edit: Dersom touchskjerm ikke er ett must er HTC s620 ett spenstig alternativ. Dog er det delte oppfatniger om full-qwerty tastatur på telefoner. Det sagt har denne telefonen en helt fantastisk høy kvalitetskjänsla og batteritiden skal være bedre enn på tidligere Qtek/Imate/HTC modeller...

Endret av KRZT
Lenke til kommentar
Skal kjøpe ny mobil,men er i tvil om kva slags eg skal velje. God batterikapasitet og Wi-Fi er et must, og eg vil helst ha ein  smartphone.. Har tenkt på HTC P4350, men har sett så få testar av den, og veit ikkje kor bra den er.. Nokia N80, kanskje? Tips, anyone?

7579705[/snapback]

 

Smartphone og PDA definisjonene flyter vilt for tiden. I mine øyne er:

 

Smartphone en "telefon med PC-muligheter" og

PDA en "PC med telefon-muligheter".

 

PC-muligheter, dvs. sende/motta e-post, holde ajoure kalender, kontakter, behandle Word, Excel, Powerpoint, lese PDF (dette er litt frem og tilbake på Smartphones - se Westtek's ClearVue Suite versjon 2.41 sist jeg sjekket), kjøre 3dje parts programvare for å få utvidet funksjonalitet..jeg vil påstå at de fleste Smartphones har bedre lydkvalitet enn PDAer. En annen forskjell er at PDAer har touch-skjerm, mens Smartphones på markedet i dag ikke har dette (ja, utenfor europa..og snart her også). Til tross for at noen produsenter sier "Her har vi en Smartphones..." - men er ofte en billig-PDA. Det samme med tastatur som nå kommer mer og mer på PDAer (tastatur på front) og som noen foretrekker.

 

Så - hvis du virkelig vil ha en Smartphone (som jeg har definert) så bør du kikke på HTC MTeoR, Qtek 8500, Qtek 8300/8310, i-mate SP5/SP5m, i-mate SPL.

 

MTeoR mangler Wlan/Wi-Fi - ikke imponerende batterikapasitet, Qtek 8500 er en klapp-telefon (fancy telefon for fancy brukere hehe), Qtek 8300/8310 er tilsvarende i-mate SP5/SP5m - disse har Wlan, men veldig lite minne. i-mate SPL har ikke Wlan (og ikke EDGE) - men er bra på alt Qtek 8300/8310 og i-mate SP5/SP5m er svake på (minne, joystick, jackplugg-bryter)

 

Dersom du ser etter PDAer (som jeg kaller det) ala HTC 4350 så er det sikkert et bra produkt. Denne benytter en Texas Instrument prosessor på 200 MHz, men med oppgradert minne (128Mb/64Mb ROM/RAM fremdeles). Personlig ville jeg hatt en Samsung prosessor 300MHz eller bedre, men det kan være som importør sier at med "oppgradert" minne virker den ikke så treg...Dersom man kikker på prisen på en Qtek S200/i-mate JAMin + Qtek 9100/i-mate K-JAM - sammenlignet med HTC 4350 P4350 - og sammenligner teknisk spec. + innhold - så vil man se størst forskjell på pris :) PDAer og Smartphones i dag har stort sett akkurat samme innhold - i og med det er Microsoft Windows Mobile 5 som benyttes. Forskjellen ligger i ROM-versjon, dvs. ROM kommer med patcher og ny funksjonalitet - f.eks når PDAer/Smartphones vippet opp til AKU 2.0 da støtte for Direct Push av E-post kom. Så - jeg ville nok sett mest på spec. + pris hvis jeg skulle kjøpt en PDA/Smartphone i dag, og med en TI OMAP 200MHz prosessor så er det ikke imponerende...men en helt grei CPU (spørs hva man skal benytte PDAen til). Spiller ikke prisen noen rolle er det flere PDAer på markedet. Flere fra HTC, noe fra HP, Fujitsu Siemens, Eten (sjekk disse!). i-mate kommer med flere produkter utover - dessverre tar ikke importørene av i-mate inn alle produktene.

Endret av Knocksock
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...