Gå til innhold

Overgått av PcWorld


Anbefalte innlegg

Som mange andre har jeg vært innom hardware.no stort sett hver dag i 4 år. På den tiden har jeg sett hardware.no gått fra et nettsted(ref.) med MASSE tester mm. Jeg leste at dere omstrukturerte litt, men det var i sep. Nå bør det skje noe snart. Det er pr. i dag nesten bare direkte-oversatte nyheter fra andre engelskspråkelige sider.

Til sammenligning begynner, PCPro.no å bli bedre og PCWorld er langt forbi.

De tester det ene hovedkortet/grafikk kortet etter det andre. Noe HVN bør begynne å gjøre snart.

Hadde søstersidene fått litt hjelp også kunne vi kanskje fått de opp av startgropen, men det skjer vist ikke........

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nåja, PCPro har riktignok endel tester, men hvis du leser denne threaden jeg starta så skjønner du hvor seriøse jeg synes testene dems er. Er veldig viktig at testene faktisk er til å stole på. Bedre å ikke ha noen tester enn å ha villedende tester.

 

At HW.no har sunket i kvalitet er det ingen tvil om. PC World Norge på sin side er klart bedre enn HW.no PCWN hadde jo blandt annet en stor round-up av mange hovedkort for socketA og nye saker kommer som du sier ofte inn. PCWN bladet har IMO blitt en aning dårligere de siste 2 åra fordi dem har tatt inn for mye som ikke er PC saker, men kanskje litt PC relatert. De klarer det uansett ganske bra fordi dem har en stab som er brei og god nok så PC biten er forstatt bra

 

Skjønner at du etterlyser hjelp til søstersidene og den diskusjonen burde vel dere tatt innad i nettverket og ikke på her på forumet. Men du er altså med i videokamera.no - helt ærlig, ser du noe stort potensial i videokamera.no? Og digitalkamera.no? Ikke skjønner jeg hvorfor videokamera.no og digitalkamera.no ikke er slått sammen. Like dumt som at http://www.barbara.no er skilt ut fra http://www.hardware.no

 

IMO så har HW.no & Co nettverket gapt over ALT for mye. Den lille gode siten du beskriver har fått $ tegn i øynene og vurderer sukssess direkte ut fra hits. Overklokking.no er vel første site som ble skilt ut fra hardware.no - kanskje flere hits(ganske naturlig ettersom man må besøke flere sider for å få med seg alt) og noen ekstra features, men ingen som nok ikke ville kommet dersom overklokking.no hadde forblitt en del av HW.no

 

Hadde HW.no nøyd seg med å skille ut OC.no så hadde jeg ikke sagt så mye, men plutselig poppa det opp siter for kildekode, digitalkamera, spill og videokamera. For min del virker det som om dette ribba HW.no for ildsjeler og spredte dem på diverse siter som har mye mindre potensiale. Disse ildsjelene har jobba har for å få sin nijse til å bli vellykka, men det er en umulig oppgave. Igjen har hardware.no stått, ribba av sin egen griskhet.

 

Jeg sier det motsatte som deg, legg ned disse yplingsitene og la alle de folka som kan noe jobbe for HW.no med ting som er geek relatert. Det gjør at dere fortsatt kan drive med litt digitalkamera og spill osv, men ikke prøv og sluk noe som er større enn hue deres.

Lenke til kommentar

Jeg er helt enig i alt du sier!!!

Også det om PCPro.

Når det gjelder undersidene/søstersidene, er jeg også helt enig. Jeg skjønner ikke hvorfor de ble skilt ut. Bare tull!!! Men etter som jeg ikke var med fra begynnelsen(og hadde da ikke noe å si på dette feltet), måtte jeg begynne i VKN. Konseptet er nok bra, nok av nyheter og ting å skrive om men... Det blir for mye for noen få mann, og etter som vi ikke får fem øre for å jobbe(drittet av oss). Blir man lei!

Jeg slutter!

Lenke til kommentar

Quote:


Til sammenligning begynner, PCPro.no å bli bedre og PCWorld er langt forbi. De tester det ene hovedkortet/grafikk kortet etter det andre. Noe HVN bør begynne å gjøre snart.


 

Så skal det også legges til at Hardware.no er en komplett KJØPEGUIDE, vi bruker bl.a. mye ressurser på webshopevalueringer, pristester, prisguide m.m. Hvis vi nesten utelukkende KUN hadde konsentrert oss om tester hadde nok testseksjonen hatt mer aktivitet.

 

Men det er viktige ting det pekes på her, og vi skal skjerpe oss stort når det gjelder testing fremover. Tester er tross alt et av kjerneområdene våre, som dessverre har blitt noe forsømt i den siste tiden.

 

Håvard

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Må si jeg er fornøyd med Hardware.no jeg. Jeg leser nyhetene/testene når jeg sjekker sia.. også fyrer jeg løs i forumet. Må si det er forumet som gjør sia.. hvis dere skjønner hva jeg mener. Hardware.no hadde ikke vært det samme uten forumet!! Forumet er VITAL for Hardware.no. BASTA-BOM :grin:

Lenke til kommentar

Slapp av folkens snart kommer hardware.no til og få hard konkuranse, både når det gjelder forumet og ellers når det gjelder generelt om hardware, og da er de jo nødt til og skjerpe seg skal det bli noen igjen på sidene deres.

 

En liten fugl kvittret meg i øret og fortalte om en side som kommer som er ganskje så "lik" hardware.no,men vil være en direkte konkurent ,da de som holder på med siten har bare plukket de/det beste fra "hardware" sider i norge.

 

så følg med følg med

spennende tider i møte

Lenke til kommentar

Quote:


On 2001-12-29 11:16, lithium skrev:

Nesten alle nyhetene er oversatt fra X-Bits labs...


 

Selvsagt bruker vi kilder som X-bit, The Register, The Inquirer osv. Jeg tror også at det er mange som setter pris på at vi henter inn informasjon fra artikler på en del utenlandske sider og setter det flere skriver om en sak sammen og kommenterer det. Husk også at vi ikke er et stort kommersielt selskap som har fått mange millioner å "svi av" som enkelte andre nettsteder. Derfor må vi, som alle andre norkse nettsteder, hente stoffet vårt fra andre nettsteder og pressemeldinger osv.

 

Dog skal det vel legges til at vi alltid opplyser om hvor vi henter nyheter fra. Vi prøver ei heller å legge skjul på at det ikke er vi som "fant på" nyhetene...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...