Gå til innhold

Med eller uten kontrastbelegg? hva synes dere?


chil

Anbefalte innlegg

Jeg skal kjøpe meg ny skjerm. Sikler på PB sin 22tommer WS, da dette er den eneste av 22tommerene med Kontrastbelegg, jeg synes bildet ser mye penere ut med en slik skinndene overflate.

 

Leser en del som Ikke liker det, er gjennskinnet virkelig så plagsomt?

 

Alle 22t wc har jo samme panel, så egenskapene ellers er jo like.

 

Og et lite spørsmål til slutt hvordan er bildekvaliteten på en slik skjerm VS feks Dell sin 24t ISP skjerm

 

Henger TN panelene veldig langt bak?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dell sin 24 tommer er S-PVA, ikke S-IPS. HAr S-PVA selv, og er veldig fornøyd.

 

PB har blitt testet av HW.no, annbefaler deg å lese den testen. Gjenskinnet er først og fremst plagsomt hvis det er mye lys, f. eks. fra åpne vinduer. Hvis du gjør lite av dette, og har lite lys i rommet, vil det bare være en fordel.

 

SOm du ser av testen har ikke denne den store bildekvaliteten, vil du ha bedre bilde til samme pris, får du gå ned til 20" ws skjermer, f. eks. Dell 2007WFP.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte en Packard Bell Maestro 22-tommers widescreen her for noen dager siden, og er veldig fornøyd, selv om skjermen har slik "glossy" belegg.

Var på forhånd oppmerksom på problemet med gjenskinn, og kjøpte skjermen på Elkjøp, slik at en kunne prøve skjermen hjemme noen dager.

 

Det _er_ helt klart gjenskinn i skjermen, når den er avskrudd, eller helt svart. Men med litt kontroll på lampene, samt en matt lyspære fra IKEA, så har jeg enda ikke hatt noen problemer, selv etter å ha brukt skjermen til ulike spill/filmer.

 

Nå skal det nevnes at jeg sitter på et lite rom, med god kontroll på lamper, og persienner alltid nedtrukket. Samt at vi nå er i den mørkeste årstiden.

 

Får muligens teste den noen dager til, og håpe på noen dager med solskinn, så får en se.. Tenkte iallefall at jeg skulle legge inn mine umiddelbare erfaringer.

Lenke til kommentar

Dette er veldig smak og behag, så jeg anbefaller deg å kikke på skjermen før du kjøper den. Har selv en HP laptop med kontrastbelegg, og kan trygt si at jeg aldri ville kjøpt den igjen på grunn av dette, da jeg synes det er utrolig plagsomt.

 

Hærlig eksempel:

Sitter alene hjemme og ser på skrekkfilm. Skjermen blir helt svart i en skummel scene, og der stirrer plutselig et ansikt rett mot meg! Mitt eget selvfølgelig, men jeg tror jeg hoppet en halv meter i sofaen :p

Endret av ull2000
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...