Gå til innhold

Gode spill som er gratis. [Førstepost utdatert]


Gjest Slettet+987123897

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-3t93k9

Om du kan bruke VisA elektron på nettet, kan du bruke det på Runescape også. :)

 

Har spilt RS i noen år nå, og mener å huske at det kom opp en oppdatering: Alle EU elektroniske kredittkort fungerer. :)

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Jøss. Ramla tilfeldigvis inn i denne tråden og ser at ingen ennå har anbefalt Trackmania Nations Forever! Det er altså en oppfølger til Trackmania Nations som kom for et par år siden. Et bilspill med ville baner og syk fartsfølelse. Bilene minner om F1-biler, men de ligger alt annet enn klistra til asfalten. De kan ta syke hopp, kjøre i looper og det meste annet av akrobatikk.

 

Her er det både en omfattende solomode med 65 baner samt en multiplayer-mode hvor du kan teste deg mot andre. Nytt med oppfølgeren er visstnok at du kan spille på lag med andre - mot andre. Det har alltid vært oppe mange bra norske servere for det originale Trackmania Nations så jeg regner med det kommer noen på oppfølgeren også. Ellers er det haugevis av servere utenfor Norge. Noe av det jeg digger med spillet er at alle har nøyaktig samme bilen - man kan ikke oppgradere den med diverse krimskrams. Eneste man kan endre er fargen/"skinnet" man bruker på bilen. Spillet har et omfattende ranking-system som gjør at du lett kan følge med på hvordan du gjør det i forhold til andre nordmenn samt globalt. Spillet har også en bra bygg-din-egen-bane-modul og baner kan lett lastes opp og deles med andre.

 

Løp og kjøp! Nei, forresten! Det kan lastes ned gratis via linken over her :w00t: Hadde det kosta penger hadde jeg likevel kjøpt det.

 

Endret av tendilenz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...