Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Div. spørsmål ang. nytt forhold! Hjelp!


Gjest Gjest_Gjest_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Gjest_*

Hei.

 

Har nettopp blitt sammen med ei, vi har allerede kysset, fått utrolig god kontakt osv. Jeg vil ikke forhaste meg med å eventuelt ha sex, det bør komme av seg selv på et riktig tidspunkt naturligvis. Så jeg planlegger da å be henne ut på middager, bare være med henne osv.

 

Hva liker jenter absolutt ikke at man diskuterer? (Kanskje ikke lurt å fortelle historier om sitt tildligere forhold til ex'en?)

 

Generelt litt tips på hva man bør passe på når man er på date?

 

Og tilbake til akkurat det med sex... det er noe som man selvsagt IKKE planlegger noe tidspunkt for (hvertfall i et helt fresh forhold :)). Men hvor tidlig i et forhold er det vanlig med sex? Vi begge er over 18.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vær deg selv, vær ærlig. Som sagt, kle deg skikkelig.

 

Er det noen regel om når han skal ha sex?

Det tok 3 mnd med meg og dama. Gjorde kjempemasse koselig før vi hadde sex. Det er ikke alt her i livet mener nå jeg.

 

Synes ikke du skal forhaste deg ned i buksa på hun. Om forholdet vil vare, så kommer du alltids dit :) Hun gir vel kanskje signaler på når hun synes det er klart for sex / mer nærkontakt.

Lenke til kommentar

Nei, du skal ikke starte forholdet med å spy ut info om dine tidligere forhold, hun er ikke sammen med det fordi hun er interessert i eksen din, eller fordi hun vil føle at du sammenligner henne med eksdama di.

Snakk om det som kommer naturlig for dere.. og forholdet bør etter min mening tåle at det er stille mellom dere innimellom.

 

Som de andre sa, god hygiene og ikke de mest slaskete klærne er som regel et godt trekk :p

Lenke til kommentar

Det med sex må du bare ta som det kommer, jeg har hatt forhold som har begynt med sex og jeg har hatt forhold der det gikk 4 måneder før vi hadde sex, begge deler fungerte utmerket.

 

Det med hva du skal snakke om må du nestens e selv, det er du som kjenner hun. Men spør hun hvordan dagen/uken osv har vært, og spør om hun, la hun vite at du bryr deg om hvordan hun har det og at du er interessert i hun (men ikke la dette foregå som et intervju, det blir bare teit). Ellers så snakker dere om felles interesser osv, det pleier å gå av seg selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...