Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Cecilie Kjensli...fet side, men lurer på noe...


Anbefalte innlegg

Fant en fet side idag som jeg bare må dele med andre. Den nye siden til Cecilie Kjensli. Syns selv dama er helt rå, med en språkbruk som kan få enhver til å rødme litt. Norge trenger noen slike rappkjefta jenter.

 

Uansett...siden heter cpunktet.no og tar for seg det meste innen sex. Cecilie deler som vanlig villig ut om egne og andres opplevelser og inviterer også oss i "publikum" til å delta. Dette kan bli moro etterhvert.

 

Men...det er en ting jeg tenkte på. Har selv styra litt med denne orgasmen da vett dere. Fant etterhvert noe som funka for meg, men jeg er så innmari opptatt av hva som er digg for gutten også. Så fant jeg denne siden med en haug med tips. Disse tipsene kan jeg igrunnen godt forstå at funker, men jeg tenker liksom at for at det skal være digg for han så må det være mer "ut og inn" og ikke "rugge frem og tilbake", selv om det er det som funker for oss jentene.

 

http://www.cpunktet.no/index.php?option=co...id=69&Itemid=18

 

Så, gutter. Hva hvis en jente begynte å "gnisse,rugge,vugge og gynge" istedenfor å faktisk ha sex "ut og inn"? Er dette noe særlig for dere? Hva ville dere tenkt da?

Misforstå meg rett, jeg vet at sex er så uendelig mye mer enn ut og inn, men når man først er på penetreringen så er det liksom der jeg har intrykket av at gutta trives da.

 

Synspunkter på rugging og vugging, og gjerne også siden generelt?

Personlig digger jeg den. Vi trenger litt uformell "rett frem" sexprat.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg tror de fleste (modne) gutter synes sex er bedre når den er bedre for begge. Dessuten har jeg på følelsen av å roe ned tempo og øke intensitet stort sett er nøkkelen til suksess. Da er det ikke et maratonløp man skal bli ferdig med.

7503249[/snapback]

Nei, det er 100 meter sprint!

 

 

Jeg syns det meste er deilig, men ut og inn...langt ut og langt inn...er bedre enn litt gnukking, uansett så unner jeg jenten det uten å tenke meg om. Skulle bare mangle.

Lenke til kommentar

Gi og ta..få og gi.

 

Som noen nevner litt her oppe...hva man liker og ikke liker er veldig forskjellig og svaret ligger i variasjon. Og å være uselvisk. Hvis begge er det så vil man automatisk gi det den andre vil ha og bytte på. Denne pornofilm "komme sammen i ekstase" greia er litt en myte. Man kommer på forskjellige måter og er man glad i hverandre så vil man den andre det beste og man gir og tar i alle situasjoner.

 

Så gnikk og gnukk når du føler for det, men husk å gjøre noe han liker etterpå. Så vil han gnikke og gnukke for deg og ta det han vil ha siden. Kanskje engang bryr du deg ikke så mye om din egen orgasme men bare han sin og vil ta en kjapp en...og en annen gang kanskje han blåser i sin og bare vil gi deg en....man gir og tar.

 

Lykke til!

 

Bruk kondom!

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Forandring fryder. Det pleier å være en jenteting, men for oss gutter så funker det faktisk med litt variasjon under samleie. Du har vel en del muskler plassert rundt om i oppi skrævet, og klarer du å kontrollere (bruke aktivt) disse når gutten er inni deg er det helt himmelsk. Ikke bekymre deg for mye om dette, da. Rugging og ut-og-inn er vel begge deler nogenlunde greie ting, selv om ikke rugging alene får en mann til orgasme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...