Gå til innhold

Komponent kabler til Wii! Hvor?


Bandana

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Komponent er vel egentlig best. Hvertfall når det gjelder LCD og Plasma TV'er. Hadde du hatt en vanlig bilderørstv hadde du nok klart deg med RGB kabler, da det er billigere, men jeg vil anbefale deg til å kjøpe komponent.

 

Forresten, RGB kabler har kommet i lager på komplett. Løp og kjøp til de som vil ha. :p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Trykk på linken i signaturen min også søker du på "compsite cable", så finner du en til 9,99$ + frakt. Totalt kommer det på en hundrings.

Jeg har en og bildet er nydelig.

 

Edit:

Forskjellen mellom komponent og kompositt.

 

Kompositt: (videokabelen som følger med Wii)

dsc00721ve5.jpg

dsc00719em6.jpg

 

Komponent: (kabelen du får kjøpt hos play-asia for 100,- inkl frakt)

dsc00722ps6.jpg

dsc00723bq5.jpg

 

Bildene er tatt med mobil kameraet på min Sony Ericsson K750i og kvaliteten i virkeligheten er nok enda bedre enn det du ser på bildet.

Endret av roy_nor
Lenke til kommentar
hvordan er egentlig bilde med en RGB kabel kontra Komponent, noen som har testa forskjellen?

7653674[/snapback]

 

Forskjellen er liten. De fleste vil ikke legge merke til det engang.

 

Når det gjelder S-Video, komponent eller RGB så burde du egentlig bare gå for det du har muligheten til. (Det tv'n din støtter) alle 3 er så mye bedre en kompositt.

Lenke til kommentar

Gir opp letingen av komponent kabler i butikker for det er rett og slett umulig. De som har fått tak i det er veldig heldige.

 

I dag så har jeg vært omtrent alle steder jeg kan være i nærheten av der jeg bor. Først i byen, og da tenkte jeg at jeg sikkert finner det med engang. Tok en tur innom EBGames, og de hadde det selvfølgelig ikke. Greit tenkte jeg og gikk en tur til både Platekompaniet og Spaceworld og de hadde heller ikke og visste ikke når de skulle få inn. Tålmodigheten begynte å renne litt men jeg ga ikke opp. Jeg tok en tur til Freerecordshop og spurte, og de hadde tydelighvis ikke peiling på hva det var en gang. Til slutt hadde jeg tenkt å gå til Spiderman, men det rakk jeg desverre ikke men jeg tror ikke jeg ville blitt positivt overassket uansett. Greit, skolen ble ferdig etter en lang dag med masse tall, så kom jeg hjem og moren min skulle til strømmen og diverse for å handle så jeg ble med. På Strømmen storsenter gikk jeg på både Spaceworld, EBGames, Platekompaniet, Freerecordshop og Lefdal og ingen av butikkene hadde komponent kabler. Lefdal hadde et par RGB kabler men det fristet ikke. Hadde også hørt at folk hadde fått tak i kabler på Ekspert så jeg tittet litt på Ekspert butikken ved andre siden av storsenter og de hadde hvertfall ikke fått inn noe. Jaja, tenkte jeg og kjørte til slutt hjemover. Av siste magefølelse sjekket jeg også Elkjøp lørenskog på vei hjem, men uflaksen var visst med meg. Og her er jeg uten kabler og sitter å skriver denne tragiske historien istedet for å sitte å spille Zelda på Wii i 480p.

 

Jaja, noen har bare ikke flaks. Ingen visste når de fikk inn heller fordi det var mye problemer med å skaffe utstyr til Wii for tiden. Er det noen trygge og raske nettsider som selger komponent kabler? Orginale nintendo kabler altså. Tror ikke jeg orker flere "vanlige" butikker på en stund. Jeg vil bare sitte på den myke stolen min å spille Zelda, men neida.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...