Gå til innhold

Åpne AquaComputer vannblokk - LØST


Anbefalte innlegg

Fikk ei twinplex pro sli blokk, må bytte monteringsplata, den ligger mellom plexiblokka og kobber bunnen. Unbrakoskruene var romslige til 2mm nøkkel - kjører AquaComputer "tommeskruer" selv om de er tyske og i "mm-land"?

Neste problem er at skruene virker låst (feks. med gjengelåsing) noen som har erfaring med dette på vannblokker fra AquaComputer?

Tok ut en blindplugg på en trykkregulator på instrumentluft på jobb i begynnelsen av uka, den satt som "sveist" fant fram en "føner" og varma skruen då var det nok og sjå hardt på nøkkelen så løsna skruen - litt OT, men forklarer hvordan endel gjengelåser kan gjøres "samarbeidsvillige" uten unødig vold...

 

RED;

Fant et tommesett unbrako og kom like langt, 2mm / 5/64" var den som passa best.

Med vinkel på unbrako'en løsna de greit, det var ingen gjenglåsning :thumbup: , bytta plata og skrudde sammen med et "skrujern" (2mm unbrako med "skrujernhode", ikke bits).

Får prøve og lage festeplate til vannpumpa, kappe slanger, montere blokker (CPU og NB) montere og testkjøre mi nye vannkjøling med ei AT forsyning. Slik at hovedkort mm. er avslått i tilfelle lekkasje..

Endret av HAG
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...