Gå til innhold

Jeg er så matlei!


Anbefalte innlegg

Jeg prøver å spise sundt og trene nå, men det fungerer ikke. Jeg er allergisk mot alt som smaker eller inneholder frukt (med unntak av banan) og uansett hva jeg spiser føler jeg det er så kjedelig og ensformig. Maten smaker ingenting. Jeg er så lei at nå gidder jeg snart ikke spise alt jeg skal etter jeg har trent selv om jeg veit at treningen har lite effekt da.

 

Noen som har tips til hva jeg kan spise som er sundt og jeg ikke kjeder meg ihjel av å få i meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg tåler ikke tørket frukt engang. Er allergisk mot sitronsyre. Jeg bare synes maten er så tam og ekkel at jeg ikke orker å spise den.

7413054[/snapback]

 

Skjær opp en kyllingfilet i strimler, bruk litt tandori krydder.. Veldig lite oliven olje når du steker kyllingen.. 1 porsjon jasmine ris.. Sweet chilli saus..

 

Ovnsbakt laks: forvarm ovn på 200 grader.. legg laksen i aluminiumsfolie, smør inn al.folie med margarin(melange).. krydre med litt dill, salt og pepper.. Liten klump med margarin på toppen.. Brett sammen foliet slik at det er tett.. Skal stå 20 min i ovnen..

 

Av gr.saker bruker jeg brokkoli, blomkål, gulrot og poteter.. Sausen er vel kanskje ikke så sunn, bruker som regel sandefjordsmør, men det er jævlig godt.. he he :p

Endret av zling
Lenke til kommentar
Lider av noe det samme.

 

Er nokså fysisk aktiv, spiser mat,

 

Alså jeg har ikke forandret noe men, føler at jeg må presse ned maten, for selv om jeg er sulten... så har jeg ikke lyst på mat :/ er en dritt følelse.

 

noen tips?

7424729[/snapback]

En weight gainer eller måltidserstatter er vel kanskje noe for deg hvis du føler at du vil fylle opp magen med de nødvendige næringsstoffene uten å få faktisk måtte innta vanlig. Den blander du bare med melk eller vann og kommer i forskjellige smaker :). Drikk og bli mett!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...