Gå til innhold

Kjapt spørsmål om ram


aaabbb666

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har en Dell Dimension jeg, som nå skal ha oppgradering av minne.

Maskinen har har at this moment 2x256 mb ram, og denne har jeg planer om å oppgradere, slik at den er på 1024 til sammen.

 

Har søkt på forumet her, og funnet ut at i mitt tilfelle må jeg kjøpe 2x256 og ikke en 512 ram brikke for å få til sammen 1024 mb ram, dette fordi alle brikkene må være av samme størelse. Dette stemmer ikke sant?

 

Så det jeg lurer på om er disse minnebrikkene jeg skal kjøpe MÅ være av samme produsent, modell?

 

Så ett siste spørsmål, vil denne oppgraderingen merkes så mye som jeg håper den skal, eller er burde jeg bare selge de to minne brikkene jeg har fra før å bare kjøpe to stk 1024 mb brikker i stedefor?

 

Info om mitt bruk og maskinen: (hvis det skulle være nødvendig)

Min bruk av maskinen begrenser seg til surfing, chat, webdesigne og cs 1.6 nå inn i mellom.

 

Håper med denne oppgradering av jeg skal kunne kjøre flere programmer på en gang, raskere å åpne photoshop feks og at maksinen ikke skal bli så fort treig når den har stått på en stund, noen dager.

 

På forhåndtakk :)

 

 

Mvh Mads

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann.

 

Vet ikke om dell er noe for seg selv, men å kjøre 2x 256 og 1x 512 skal ikke være noe problem. De trenger heller ikke være samme merke.

 

Så over til ytelseforskjell. I CS1.6 tror jeg ikke du vil merke mye forskjell, men ellers vil du nok merke at PCen din går litt fortere. Men det kommer jo ikke bare ann på RAMen, men det går mye på det.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

Noen få frames mer i CS vil du nok kanskje få. Tror det er særlig på tunge aplikasjoner som video-rendering du vil merke forskjell på hvor mye RAM du har. Lasting av windows og spill vil muligens gå hakket raskere men ikke noe særlig merkbart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...