Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

ubehag/smerter i testiklene


Gjest skremt gutt

Anbefalte innlegg

Gjest skremt gutt

For en uke siden merket at det var noe rart med høyre testikkel. Ikke vondt liksom, mer ubehagelig egentlig. Det har gradvis økt i omfang, og nå er det rett og slett litt vondt innimellom, spesielt i venstre testikkel. Innimellom er det også vond litt innenfor/ovenfor penis. Vet ikke om blæra eller no annet ligger der, eller hva det er som gjør vondt der. Kan ikke helt bestemme meg for hvor smertene kommer fra, for nå gjør det litt vondt fra hele pungen. Ikke veldig vondt, det er ikke skikkelig smerte, men er bekymret alikevel.

 

Kan dette være kreft? Har legetime på fredag, men hvis noen har noen beroligende forslag til hva det kan være, er det fint. Blir litt sån småstressa av dette.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest hadde noe av det samme

Hei, var plaget av noe av de samme symptomene som du beskriver. Ble jo seff nervøs og begynte å tenke på testikkelkreft, brokk og alt som værre er. Legen sa det så ut som betennelse i bitestikkelen som kan komme av klamydia, men også av andre ting. Behandlingen jeg fikk var antibiotika, etter 3-4 dager var det ikke lenger ubehagelig.

 

Ikke uroe deg, det er ikke kreft hvis det gjør vondt ;)

Lenke til kommentar
Gjest skremt gutt
Ikke uroe deg, det er ikke kreft hvis det gjør vondt ;)

7385307[/snapback]

Leste i "ta et godt tak i balla"-greia til dotten at han haddde hatt smerter da. Jeg håper og tror det er ufarlig, men det er jo tross alt juvelene vi snakker om her. :p ... :( Blir deilig å få sjekket det.
Lenke til kommentar
For en uke siden merket at det var noe rart med høyre testikkel. Ikke vondt liksom, mer ubehagelig egentlig.  Det har gradvis økt i omfang, og nå er det rett og slett litt vondt innimellom, spesielt i venstre testikkel. Innimellom er det også vond litt innenfor/ovenfor penis. Vet ikke om blæra eller no annet ligger der, eller hva det er som gjør vondt der. Kan ikke helt bestemme meg for hvor smertene kommer fra, for nå gjør det litt vondt fra hele pungen. Ikke veldig vondt, det er ikke skikkelig smerte, men er bekymret alikevel.

 

Kan dette være kreft? Har legetime på fredag, men hvis noen har noen beroligende forslag til hva det kan være, er det fint. Blir litt sån småstressa av dette.

7384652[/snapback]

 

Det minner om det jeg har. Jeg har betennese i bitestikkelen og har akuratt de samme symptomene. Som han før meg sa kan dette komme av klamydia og diverse kjønssykdommer, men kan og komme av andre ting. For å fjerne dette må du som oftest på en antibiotika kur. Uheldigvis for meg så hjalp ikke dette, og nå venter jeg bare på innkalling til urolog(litt usikker på navnet) for å finne ut hva som foråsaker dette.

 

Bare ta deg en tur til legen og finn ut hva som feiler deg. Ingenting er værre enn å gå rundt å ikke vite noe. Jeg gjekk rundt i 5 måneder før jeg gjekk til legen og må si det var en lettelse å finne ut at det ikke var kreft. :whistle:

Lenke til kommentar

For en uke siden merket at det var noe rart med høyre testikkel. Ikke vondt liksom, mer ubehagelig egentlig. Det har gradvis økt i omfang, og nå er det rett og slett litt vondt innimellom, spesielt i venstre testikkel. Innimellom er det også vond litt innenfor/ovenfor penis. Vet ikke om blæra eller no annet ligger der, eller hva det er som gjør vondt der

 

Er du overvektig? Sitter du mye? På harde underflater? Har du vondt i prostata? (mellom anus og penis) Snorker du? Har du søvnproblemer? Har du muskelkramper?

 

Uansett... vet at det er flaut, men du må nesten gå til lege. De beordrer sansyneligvis ultralyd eller MR. De kommer ikke til å kjenne oppi rumpa di hvis du synes det er ubehagelig.

 

EDIT: Sørg også for at de sjekker blodprotein, hvite blodlegemer og antistoffer, så det ikke er infeksjon, blødning, nyrefeil, leverfeil osv.

 

En urinprøve er enkleste måten på det. Begynn der.

Endret av guardianpegasus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...