Gå til innhold

vifte til cpu


tiller1

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Asetek VapoChill Micro High-End, som ser slik ut:

 

VCHE2.jpg

 

Dette er en utrolig bra kjøler til en billig penge (ikke mer enn 295,- kr). Det finnes tre forskjellige versjoner av VapoChill Micro: High-End, Extreme og Ultra Low Noise.

Den eneste forskjellen på disse to er vifta (som forøvrig er 92mm). Ultra Low Noise er latterlig høyt priset, så jeg vil anbefale å gå for den rimeligste; High End. Denne er ganske lik Extreme, men vifta er en smule mer effektiv. Det følger også med en rheostat (spenningsregulator til å justere turtallet på vifta) til Extreme modellen.

 

Ved vanlig kontorarbeid kjører jeg denne passivt (med vifta helt av), da ligger CPU temperaturen mellom 38-40°C. Når jeg spiller, redigerer film eller overklokker skrur jeg vifta på fullt (da bråker den en del).

 

Jeg har kjørt min AMD A64 3700+ (2.2GHz) i SuperPI (et benchmarkprogram, belaster CPU 100%) i over en halvtime, og temperaturen gikk aldri over 37°C med vifta på fullt (kabinettemperatur; 25.5°C ± 0.5°C). Dette selvfølgelig med Arctic Silver 5 kjølepasta, som jeg også anbefaler å bruke på alle (kanskje bortsett fra kondensatorene) kjølerne i PC'en.

 

Du kan lese en test av kjøleren(e) her.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...