Gå til innhold

***** has tagged you :) Arghhhh!


Stjernestøv

Anbefalte innlegg

Er dette et nytt fennomen blandt "radden"?

Min e-post adresse har altså funnet veien til www.tagged.com. Ka dette "tagged" går ut på bryr eg meg ikke om. (Sikkert noe ála Blink) Det som irriterer meg er at min adresse havner i databaser/adressebøker til uvedkommende. Msn-generasjonen ser ut for å totalt mangle kunskap om trygg bruk av e-post (tenker her på videresendinger der det følger en "hale" med andre personers e-postadresser) Videre bedre blir det jo ikke når de aktivt sender andres e-postadresser ut til uvedkommende motakere (tagged.com). Har i dag slettet 18 slike Tagged-mail. OG forresten: Eg er forbanna nu.

Er det bare jeg som er treig og umoderne? :hrm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Bruk spam konto dere til slikt tull. Har en Yahoo konto og en Hotmail konto som folk kan sende så mye spam de vil til om de har lyst, og en Gmail konto som jeg bare gir ut til kjente selskap som Komplett og DVDstrax. No spam on that one :)

7222899[/snapback]

Det er greit nok. Er jo klar over det. Onlineadressen min har kommet i feile hender ved et par tilfeller. Dermed er det altså fritt fram for disse og spre adressen videre? Disse det gjelder har jo Hotmailadressen min. Men det holder tydeligvis ikke når de skal spre sitt glade budskap.... :wallbash:

Lenke til kommentar

Da jeg egentlig aldri leser over spammen min så vet jeg ikke hva jeg får (sikkert tilbud på Viagra og letter jenter fra Sölna som er ute etter tissen min), men da jeg var på en 1 ukers tur til Mallorca fikk jeg ikke sletta unna spam mailene mine så da jeg kom hjem hadde jeg "bare" 670 uleste meldinger på min Yahoo mail :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...