Gå til innhold

Lyden kommer etter


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har nettopp lastet ned en trail versjon av Sonar Producer... men jeg har et problem, som jeg egentli har på alle programmer jeg prøver å spille inn i..

 

Det blir liksom delay, eller at lyden jeg synger/spiller inn kommer litt etter. Dette gjør jo d vanskli å få f.eks. sangen til å følle takten :p

 

Håper jeg får svar ;D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres ut som det er for stor buffer på lydkortet for å forhindre hakking i lyden, men som samtidig skaper en betydelig forsinkelse.

 

Tenker et ASIO 2.0-kompatibelt lydkort vil gjøre susen. Hensikten med ASIO 2.0 er å minimere behovet for store lydbuffere, slik at du skal kunne klare forsinkelser under 10 ms (1/100 sekund) med en ok PC.

 

Dersom du allerede har et ASIO 2.0-lydkort må du også sjekke at du bruker ASIO som 'audio output' i programmet du benytter.

Endret av skag1
Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...