Gå til innhold

ECS NFORCE4M-A bra?


Apocalypse

Anbefalte innlegg

Har tenkt å kjøpe ECS NFORCE4M-A fra komplett. Den skal brukes sammen med "322818 TwinMOS DDR2 PC5300 1024MB Dual Pack KIT ,w/two matched DDR2 PC5300 512MB CL5" og AMD Sempron 2800+.

 

Har tenkt å senere kjøpe en AMD Athlon 64 X2 5000+ cpu og et high-end directx10 skjermkort til neste år. Vil dette fungere bra, eller er brikkesettet på hovedkortet i dårligste laget til slikt bruk...?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er det viktig at denne er så rask som mulig ved f.eks spilling eller er hastigheten på HyperTransport nesten irrelevant?

HyperTransport i video/ spill fra 800 til 1000MHz er nesten ikke merkbart. Mulig er ytelse i nettverk mere influert. %-vis forbedring i generelt praktisk arbeid lokalt på maskina blir omtrent som AGP x8 i forhold til x4 og x2. Dvs. ca. 2-3% bedre all-over i hver standard.

 

Ta også med at ytelsen går på bekostning av stabilitet pga. flaskehalser i ethvert system. Det er snakk om Operativsystem i samspill med drivere/ applikasjoner/ programmer og optimal hardware hele tiden. Det er hold i at HyperTransport er en forbedring, men den er svært moderat fra 800 til 1000MHz, nesten irrelevant ;)

Lenke til kommentar

På den andre siden, hvorfor ikke legge et par ekstra hundrelapper i et litt bedre hovedkort? Siden du skal kjøpe high-end cpu og grafikkort, hvorfor kjøpe et hovedkort som er basert på et brikkesett som egentlig var laget som et "billig"-chipset for socket 939? Etter min mening blir det kanskje litt som å sette en ferrari motor i en gammel Lada.

 

Før du bestemmer deg, ta en titt på nForce 5xx baserte hovedkort fra f.eks Gigabyte eller Asus. nForce 5xx kortene har en del andre nye features i tillegg til større HTT båndbredde.

 

- Judaz

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...