Gå til innhold

Warhammer 40k Dawn of War - Dark Crusade. Prøvd?


Anbefalte innlegg

Har d prøvd spillet? det har jeg. Bare meg eller er spillet sinnsykt mer vanskelig en "1'ern"? Jeg hadde intrykk av at det var en oppfølger, er det ikke det? Spillet er lagt opp så annerledes..

 

Prøvde meg som Space Marines, første angrep gikk greit... så neste rundte blir jeg totalslakta av NPC samma F hvor jeg angriper. De har jo massive armeer før jeg rekker å si "fyrstikk".. Valgte "Normal" vansklighetsgrad..

 

Kunne egentlig ha tenkt meg en storyline som man hadde i "Warhammer 40k Dawn Of War" jeg da....

Endret av Footy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

syns d va myjke vanskeligere enn "nr 1" , lagt opp totalt forskjellig

 

må tenka 100 x meir taktisk osv, men syns d virka litt kult, utenom at du må forsvare deg osv heile forpulte tida, bruker jo garantert 100 timer på å spele gjennom ein campaign

 

men sku ønske d va meir som originalen ass

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Sikkert feil sted å poste dette på, men: Hvilke rase tror dere blir de neste som kommer i en expansion. De som til nå ikke er tatt med er:

-Dark Eldar

-Tyranids

-Oi sann!  :ohmy: Det var visst alle. Trodde det var flere. :dontgetit:  Det blir akkurat nok til en expansion til.

7502964[/snapback]

 

kommer ingen ny expansion til DoW... `nids ville uansett ikke vært der, da Relic har sagt at DoW sin grafikkmotor klarer ikke yte `Nids rettferdighet.

 

Dark Crusade er en standalone expansion pack, men nei, AI`n er ikke no merkbart vanskeligere her enn i DoW og henholdsvis WA.

 

Angående angrep så vil main army alltid være tilgjengelig for både deg (som forsvarer) og for AI`n såvidt den er plassert i et område som grenser til det området som er under angrep eller er plassert der fra før.

 

Et lite tips dog: bygg så mye du orker på områder du angriper før du gjør deg ferdig, gjør det waaaay lettere å forsvare det gitte området ved en evt. senere anledning.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Kan skje jeg er dum, men går det ann å spille Necrons eller Tau mot andre raser i multiplayer, da hvor players er de som styrer de andre selvsagt, jeg syns det var kjedelig at jeg ikke kunne velge, så jeg må nesten høre.

 

Edit:

Fant det ut, jeg hadde rett og slett oversett at jeg simpelt kunne bare skrive inn serials i oppstarten for å unlocke dette.

Endret av Sk8on
Lenke til kommentar

Kan gi deg et ganske greit tips:

Nummerne på verdenskartet representerer hvor sterke fienden er i det område. Hvis nummeret er mer enn 6 (tror jeg), så starter fienden med 2 baser. Angrip først alle områder som har mindre "styrker" enn 5, da tjener du lettere honor guards som du vil alltid ha etter du har kjøpt dem (med mindre du dør eller taper et område).

 

Hvis du har mange honor guards og angriper et område med 7-8 i styrke dvs at det er to fiendtlige baser, så kan du angripe med en gang. Bygg en bra base og ta over alle nodene før du knerter den siste basen til fienden, fordi hvis fienden angriper deg i det område senere, starter du med den basen du bygde opp.

Ang det å angripe hovedbasen til fienden, vil du oppleve at du blir angrepet mest i begynnelsen, så dabber det av etterhvert. Lett å bruke "turtle" strategien (bygg opp basen din til fullstyrke, med forsvar før du angriper).

 

Denne tråden var utrolig gammal, skulle nesten sjekka det først :hmm:

Endret av Anthropod
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...