Gå til innhold

Spillverket.no: Informasjon om kategorien for de mest omdiskuterte


Anbefalte innlegg

Savner du et spill eller en spillserie i forumkategorien "Spillforum - for de mest omdiskuterte"? I så fall bør du lese gjennom dette først:

 

Kategorien "Spillforum - for de mest omdiskuterte" er ment for de aller mest populære og omdiskuterte spillene/spillseriene på dette forumet. Det er med andre ord totalt uvesentlig om spillet har solgt bra, eller er populært på andre forumer, så lenge det på vårt forum ikke er spesielt omdiskutert.

 

Tommelfingerregelen er at hvis et spill eller en spillserie er så populær at det over flere måneder spretter opp nye (relevante) tråder stadig vekk, så oppretter vi etter all sannsynlighet et underforum.

 

Vi ønsker å la det gå en del tid før vi oppretter et underforum, fordi det er en jobb som fort kan ta noen timer å gjennomføre. Enda flere timer må til for å flytte trådene tilbake til sine respektive kategorier, hvis aktiviteten skulle vise seg å dale i ettertid.

 

Hvis du etter å ha lest dette fremdeles føler at vi bør legge til et underforum, så er du velkommen til å si fra om det her: https://www.diskusjon.no/index.php?showforum=53

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...