Gå til innhold

doom3 er skummelt!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg anbefaler alle som ikke har gjort det allerede, å laste ned "DOOM III CUMULATIVE PATCH 1.1" dersom dere har muligheten til det. Linken til denne siden ble nevnt igår i en post på dette forumet. Rett etter at jeg begynte å downloade "patchen", så jeg at posten plutselig hadde "forsvunnet". Moderatorer..? Jeg vet ikke. Uansett er linken til denne "patchen" nede nå, heldigvis fikk jeg lastet alt derfra.

 

Denne "patchen" gjør bl.a at man kan starte intro eller e3e3_1 rett fra "Single Player" uten at det kræsjer og at man må bruke consolen. Dessuten gikk ytelsen noe opp hos meg, fra 35,2fps til 41,9fps (timedemo activate_demo1.demo). Spillet lagger heller ikke lengre når man skyter med våpnene.

 

Akkurat nå er det største problemet at hvert level lagger noe kollosalt i begynnelsen. Jeg må laste inn levelet både 2 og 3 ganger for alt skal gå flytende. Jeg har følgende 2 teorier om hva som kan være galt:

 

1. Jeg har for lite minne (har 512MB), og programmet bruker swap-filen - noe som får ting til å gå veldig S-A-K-T-E. Jeg planlegger å skaffe meg 512MB til med minne.

 

2. Minnehånderingen er ikke optimalisert, slik at det ofte "lekker minne". Men så er jo dette en pre-alpha...

 

Dette minner mye om da Quake 1-testen kom ut for en god del år siden - den gang som nå kom det bare med meget få levler, og var langt på nær ferdig. Men likevel elsket folk dette (den kom på 2. plass i PC GAMER UK sin Topp 100-rangering)...

Lenke til kommentar

assagab: Siden dette er en pre-alpha, er ikke menysystemet samt rekkefølgen på levlene skikkelig implentert enda. Dvs at det SKAL kræsje når du velger Single Player. Designet på de levlene som er i denne pre-alphaen vil PÅ INGEN MÅTE representere designet på levlene/rekkefølgen på disse i det ferdige spillet. John Carmack sier jo det selv:

Quote:


Sunday November 03, John Carmack said:

Making any judgements from a snapshot intended for a non-interactive demo is ill advised.


Du laster inn levlene med følgende kommandoer:

 

map e3e3_1

map e3e3_2

map e3e3_3

 

Hvis du ikke liker dette, kan du drite i denne pre-alphaen - altså slette den og vente på den ferdige versjonen. Eller du kan gjøre som meg og hente "DOOM 3 CUMULATIVE PATCH 1.2" fra internett. Jeg oppgir ikke linken til denne fordi jeg vet at moderatorene her ikke tolererer linker til et uferdig spill og dets "tilbehør" som er lekket ut mot utviklerens vilje.

 

Til dere som lurer på hvor man kan laste ned denne "patchen": Husk at Google er din venn...

 

[ Denne Melding var redigert av: EviLEddiE på 2002-11-08 18:05 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-11-09 14:32, skrev Solid Snake:

Holder en P4 2.53 Ghz, ATi Radeon 9700 PRO, og 512 MB DDR SDRAM til denne demoen?



 

nope, ikke med 10 cpu og 10 radeon9700 ville det gått siden det er en tidlig alpha som ble laget for å virke med pcen de brukte på e3 messen. fullversjonen vil ha mye lavere krav men ha bedre grafikk og effekter, med slike specs skulle nok doom3 gå fint, men når doom3 kommer ut så koster de jo 1/3 av prisen.

Lenke til kommentar

ta en titt på http://www.doomiii.tv, her er litt info om hvordan du kan speede opp demo'n, samt fikse fred/bathroom kartet.

 

på min beskjedne maskin med dual P3-1ghz og radeon 9700 med doom3 i 1024x768 fullskjerm så har jeg rundt 25fps i korridorer og sånt, rundt 40-50fps i små rom og alt fra 1 til 20fps i kamp, avhengig av hvor mange monstre der er og hvor nær dem er :wink:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...