Gå til innhold

Påstått fuktskade på mobil


Anbefalte innlegg

Hei, har akkurat fått beskjed fra verkstedet om at min Nokia 6131 er fuktskadet. :cry: Problemet jeg leverte den inn med var at telefonen ikke "skjønte" at flippen åpnet seg, og dermed gikk ikke den innerste skjermen på. Tingen er bare at telefonen aldri har vært utsatt for unormal fukt. Har ikke sølt væske over den eller mistet den i et glass øl eller noe sånt. Har bare brukt den helt vanlig, ok, har kanskje brukt den i duskregn, men dette faller da inn under normalbruk for en mobiltelefon? Det er jo tross alt meningen at den skal være mobil...

Noen som har noen gode tips til meg om hva jeg kan si til verkstedet, gleder meg til å krangle litt. :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når verkstedet sier at den er fuktskadet er det påvist fukt fra dem. Det betyr at de kan dokumentere dette, og kan mest sannsynlig gi deg et bilde av komponenten/området hvor det er fukt. Det er ikke lenge siden en lignende sak gikk gjennom høyesterett, og kunden tapte. Verkstedet taper penger på å hevde at det er en fuktskade, så det er nok veldig liten sjanse for at de tar feil

Lenke til kommentar

Mobiler er veldig følsomme for fukt. Med fukt så er det ikke snakk om væske men heller mer sannsynlig at f.eks temperaturforskjell har gjort at det har kommet fukt inn på hovedkortet og skadet det. Fuktige rom som bad og svømmehaller osv kan også være med på å ta livet av mobiler.

 

Og du kan krangle så mye du vil med verkstedet, og de har alltid bevis på skaden. Så du kommer ingen vei med det, dessverre.

Lenke til kommentar

Men poenget mitt er at slike ting som å ha mobilen med steder hvor det er temperaturforskjeller osv. må komme inn under normalt bruksområde og være noe man kan forvente at skal gå bra...hvis produktet ikke samsvarer med hva kunden rimelig kan forvente av produktet er det en mangel.

 

Det er ikke lenge siden en lignende sak gikk gjennom høyesterett, og kunden tapte.

 

Hmm...dette er jeg nysgjerrig på, får lese dommen imorgen tenker jeg. Du vet ikke Rt. nr?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...