Gå til innhold

FIFA 07 spørsmål


Anbefalte innlegg

Har spillt litt fifa no og lurer på ett par ting.

 

Når jeg skal skyte:

 

Noen ganger når jeg lader halv fullt skyter han 10m over mål og noen ganger triller den rolig langs bakken.hvorfor det?

Alle andre ganger når jeg skal skyte går ballen alltid utenfor.uansett vinkel jeg står i.og selv om jeg kommer løpende rett fram i midten av målet.hva skjer??

 

På korner og innlegg:

 

Når jeg legger inn ballen og folk skal headde,headder de alltid rett ned i bakken,så ballen mister all fart mot mål.noen som vet hvordan jeg får de til og headde rett mot mål eller ta ballen på volly?

 

det skjer jo alldrig at spilleren tar ballen på volly på et innlegg eller brasse spark o.l

 

tror det var det jeg kom på i farten.noen som kan hjelpe meg litt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

i tidligere fifa spill var innlegg og kornere nesten alltids en garantist for mål. Dette førte til at spillere bare brukte vingene siden de visste at de ville score. EA visste ikke helt hva de skulle gjøre med dette, så som en nødløsning valgte de å nærmest fjerne muligheten for å score på innlegg og kornere i nyere versjoner av FIFA.

 

langskudd vet jeg ikke, bommer i hvert fall alltids om du holder inne sprinteknappen eller nettopp har sluppet den

Lenke til kommentar

Å ta ballen på volley er ikke vanskelig. Det er bare å vente litt lenger når innlegget kommer. Jeg har det motsatte problemet, jeg får ALLTID volley, fordi jeg ikke klarer timingen og får nesten aldri headet. Det er veldig vanskelig å treffe skikkelig på innleggene, jeg har hatt én bra heading etter en sesong i Tippeligaen!

Men det var en utrolig deilig følelse å stange ballen inn.. :)

Lenke til kommentar

Mine erfraringer av innlegg er at det er viktig å vende spilleren imot den spilleren man skal sende innlegg til, før man slår innlegget. Da treffer man som oftest personen. Det er vanskelig å ta den på volley ja. Spillerene skal absolutt dempe den på brystkassa, og da er keeper eller forsvarspillerne på ballen med en gang.

 

Husk at om det er en hodeduell, så bare hamre løs på piltastene/analogen, så rykker spilleren seg fri. Har begynt å score på en del cornere etter at jeg lærte meg det..

Lenke til kommentar

har no funnet ut av letteste måten og skåre på innlegg på er hvis du løper mot dødlinja,så snur du deg og så legger inn.sånn at ballen har innover skru mot mål.klarte faktisk og skåre fra innlegg for balle skrudde innover og keeper var ikke forberett på det velger jeg og tro :p

 

Går det ann og drible?

Lenke til kommentar

På pc versjonen av 07 er det lett og score på corner. Når jeg spiller med Vålerenga slår jeg harde cornere mot Lange, og han scorer veldig ofte.

 

Du trenger en høy, sterk spiss og en god fyr til å legge cornerne (Storbæk, Jepsen og Grindheim til å legge inn og Lange, Flo, Årst eller Iversen til å avslutte holder i tippeligaen, litt bedre spisser er nødvendig i premier league).

 

Bruk full kraft, skyt rett mot spilleren. Om keeper ikke tar den er det nesten garantert mål. Denne har jeg også brukt en del online med varierende hell.

 

Langskudd og frispark er også veldig lett, du trenger en god spiller og litt god sikte, og voila, du har masse mål. Frispark og også langskudd er ofte en nøkkel til å vinne online kamper og kamper mot venner på konsoll, i og med at det er vanskelig og forsvare seg mot :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...