Gå til innhold

Ny telefon til student


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Er på utkikk etter ny mobil nå som min Nokia 6630 begynner å dra på årene. Er student, så min pengebok er ikke overfylt med dineros.

 

Telefonen jeg er på utkikk etter må være/ha:

 

- Skyvbar eller klapptelefon

- Minnekortstøtte

- God skjerm

- Gode taster

- Bluetooth

- Nett og liten

 

Noen telefoner der ute for meg? Vil helst ha den så billig som mulig. Siden jeg går over til nonstop så kanskje det ligger noe på tilbud eller noe?

 

Takker for svar! :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil anbefale deg en Nokia 6131.

 

- Skyvbar eller klapptelefon

Klapptelefon, med knapp for å åpne.

 

- Minnekortstøtte

Støtte for Micro-SD

 

- God skjerm

God skjerm. Stor. Bra oppløsning. (320x240 m 16 mill farger) I tillegg en god ytterskjerm.

 

- Gode taster

Store, gode og herlige taster!!

 

- Bluetooth

Bluetooth og IR.

 

- Nett og liten

Ikke den største, men heller ikke den minste. Ligger godt i lomma.

 

+ EDGE

+ Godt deksel som ligger godt i hånda

 

- Fort ripete i blank ramme rundt taster

- Slark mellom skjerm og tastatur

- Ikke såå bra kamera.

 

- Knut :w00t:

Lenke til kommentar
Sikler litt på Z710I, tror faktisk jeg går for den om ikke andre har noen flere tips?

7108016[/snapback]

 

Det er et bra valg spør du meg. Jeg har tidligere BARE hatt nokia mobiler, men jeg har nå kjøpt meg en Sony Ericsson Z710i og er storfornøyd, og må bare si at gresset av og til kan være grønnere på den andre siden. Jeg har lenge hatt lyst på en klapptelefon, men hittil så har så og si alle slike vært helt ræva på alle områder utenom design. Men Z710i er virkelig storebroren blant klapptelefoner fra SE.

 

Dette er ikke en 3G telefon, men den har EDGE, noe som nokia lenge har inkludert i nesten alle sine mobiler, men som har vært relativt sjelden hos SonyE. Edge mener jeg alle mobiler bør ha, 3G eller ei. Blåtann, IR, og minnekort er også på plass. Z710i har 20 mb internminne (nokia gir som regel bare ca. 10 mb) og en memory stick micro på 64 mb følger med.

 

Til ikke å være en walkman mobil har den en veldig god mp3 spiller, og en rds radio er også på plass. ET veldig stort pluss, igjen siden dette IKKE er en walkman mobil, er at den har dedikerte musikktaster på utsiden (play, stop, spoling, spor/kanalbytte og volum). Da kan man enkelt styre mp3 og radio uten å måtte åpne mobilen, og man kan følge med på den ytre skjermen for all informasjon; tittel, spornr, radiokanal navn og nummer osv.

 

Tastene er helt fine for normale fingre, så skriving av sms og e-mail går som en drøm. Og når man wapper kan man velge å bruke en fullskjermmodus så opplevelsen blir bedre, eller man kan til og med velte bildet og se på skjermen vannrett siden den da blir bredere :thumbup: Menyene ellers er klassik SonyE, så det er nok mange fans der ute som takker og bukker, og alt går kjapt, ingen forsinkelser på noen områder (I`m looking at you Nokia!).

 

Det eneste minuset jeg kan komme på er at kameraet ikke er helt på topp. Det har 2 mpx oppløsning, men mangler autofokus, så bildene kan bli blurrete hvis du ikke er veldig stødig. Bildene blir omtrent som tatt med en nokia 6280, som har lik oppløsning. Noe plagsomt når man skal ta bilder er at man ikke kan bruke hele skjermen som søker, men kun rundt 2/3. Skjønner ikke hvorfor de har gjort det slik :hmm: Men nå er jo jeg også vant til den store og flotte skjermen til nokia 6280, så jeg er litt bortskjemt kanskje... Men kameraets søker er lynrask da til gjengjeld, manopplever aldri noen forsinkelser, og bildene blir tatt et milisekund etter at du trykker på knipseknappen. Detter gjelder alt på mobilen, man opplever aldri forsinkelser, det er digg.

 

Det "verste" er at mobilen er råbillig etter min mening, jeg kjøpte den for snart en uke siden på siba.no for bare 2090 kr. Det er altså prisen for en løs telefon, uten abo. eller operatørlås! Det er halvparten av hva jeg ga for min nokia 6280 for et halvt år siden, så her gjelder det bare å løpe og kjøpe :thumbup: Hvis man sammenligner denne mobilen med feks. en av de ræva klapptelefonene til nokia er det ingen tvil om at det er Z710i som er sjefen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...