Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Unngå reparasjon, heller få penger av forsikringa?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Var i ei ulykke for en stund siden, og fått avklart at det ikke var min skyld og alle skader blir dekka av forsikringselskapet.

 

Snakket med de nå, og videre i saken sa de at jeg bare skulle levere den inn på et verksted og få takst og reparasjon og sende regninga til gjensidige.

 

Det jeg lurte på, om det var mulig å få fiksa det her selv? Evt. fått den levert på takst, og fått dette fakturert til meg?

 

Vet ikke om jeg gidder og bruke tid og få den fikset og om jeg bare kan få penger og heller selge den billig som den er?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hm, det er i hvertfall sånn på bil.

 

Moren til en tidligere klassekamerat av meg ble påkjørt, fikk den taksert og leverte den på verkstedet til mannen for så å reparere den for halve prisen av taksten.

 

Samme med en som går i klassa mi nå, valgte heller å få penger for å kjøpe seg egen frontfanger istedet for å få påmontert en orginal.

 

Så, tror det skal gå. Spør forsikringsselskapet over helgen om du er usikker :)

Lenke til kommentar

eks. vis jeg kræsjer sykkelen min, også leverer jeg den til verksted, da må jo verkstedet være godkjent at det det går ann å skru sammen den sykkelen, og at dem tester hele mopeden før du får den, sånn at det ikke går noe gærnt idet du driver å kjører den på veien. forsikring vil ikke ha noe "bråk" altså det som kan skje, kan du gå tilbake å klage på. så derfor vil forsikrings selskapet betale mer, for å få kunden og sikkerheten i boks.

Lenke til kommentar
eks. vis jeg kræsjer sykkelen min, også leverer jeg den til verksted, da må jo verkstedet være godkjent at det det går ann å skru sammen den sykkelen, og at dem tester hele mopeden før du får den, sånn at det ikke går noe gærnt  idet du driver å kjører den på veien. forsikring vil ikke ha noe "bråk" altså det som kan skje, kan du gå tilbake å klage på. så derfor vil forsikrings selskapet  betale mer, for å få kunden og sikkerheten i boks.

7125727[/snapback]

Ja sånn ja, jo det er klart.

 

Saksbehandleren min sa faktisk bare at det var å ta kontakt med hvilketsomhelst verksted og be dem sende regninga, men kan jo hende at hu ikke kunne så veldig mye om akkurat det.

 

Veggiss; ja, får ringe og spørre i morgen.

Lenke til kommentar

tobinor = bling bling bling !

 

Men for å få moppa kondomenert må du ha skader som rekker over listeprisen.

 

OK, si du har TZR, kjører du den i sia på en bil i 50, ryker kåpene, frampotta, og gaflene foran.

= kondomenert da prisen av kåpene er bare over 20 000kr.

 

Hvis moppa blir ramme skeiv, i hekken eller i bakramme, selve ramma osv. så blir den kondomenert uten spm, da den ikke er lovlig lenger, pga at det kan bli svakhet i ramme konstruksjonen.

 

Håper det går bra, for jeg må også inn til takstering etter et kort møte med ræva på en Saab 9.3

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...