Gå til innhold

Gothic 3 - Hvordan komme igang?


Anbefalte innlegg

Jeg bruker verken bue eller sverd, og har ingen problemer med villsvin. Fireball er tingen! Nå har jeg 270 i Ancient Knowledge, så de fleste vanlige dyr dør av ett treff. Eneste som gir meg litt trøbbel er arena-kamp. Jeg taper, hvis motstanderen blir truffet av flere enn 1 fireball fordi han dør momentant, men uten det sliter jeg ofte, fordi han klarer å få inn ett slag eller to mens jeg angriper han med stakkars broadsworden min. Så derfor må jeg være veldig bestemt når jeg setter inn første fireball og gå over til sverd raskt.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Hvorfor "knocker" jeg bare orkene på den gården mellom Reddock og Cape Dun, og de som camper mellom Reddock og Ardea? De bare reiser seg etter ei stund og alt er back to normal. Smeden på den gården nekter å bli med meg...

Må jeg gjøre de orkene til fiender på et vis; hvordan gjør jeg i såfall det. Andre orker, som de i hovedstaden ble drept med en gang.

Lenke til kommentar

Det jeg gjorde.. var å gå i duel med han orcen, dermed drepe han ta resten av orcene.. og ta smithen hjemover.. Dette er kanskje litt vansklig i starten, men jeg klarte det akkurat med 10-30hp i level 3:P

 

Og når det gjelder "agressive wild boars" kan du dra på deg så mange du vil, gå mot reddock, sørg for at de følger etter.. og hopp på taket du ser mens du løper nedover.. og oksene bare står og ser på deg mens du kan skyte de på alle slags syke måter.. wild boars er uansett vansklige.. jeg var level 64 og sleit mot et par stykker i nærkanmp, hvis jeg ikke konsa.. fordi når de angriper og treffer deg, kan du ikke slå tilbake, du må

gå bakover, dermed slå..

 

og drepe er Hold inne høyre museknapp, og så hold inne venstre..

Lenke til kommentar

Jeg har egentlig aldri vært plaget av wildboars.. men av ulver derimot... du er dømt hvis det er 6 mot deg og de har omringa deg :dontgetit: også i Nordmar når det kommer 10 nesehorn etter deg på en gang :D Det første jeg gjorde når jeg startet var bare og gå rundt og utforske.

 

Når det gjelder flammesverdet så får du kjøpt det for 1k av smithen i okara.

Og man trenger ikke levere tilbake wenzel's sword,man kan gi det til han, da får man gull. så drepe han og ta tingene :D men husk amnesia etterpå :thumbup:

Endret av frodrikk
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Unnskyld for litt offtopic, men er det fast-travel på Gothic 3?

7067475[/snapback]

 

Du har "teleport-stones". De finner du rundt om kring i nærheten av byene om jeg ikke tar feil. I kister og slikt.

7067582[/snapback]

 

yup, og ingen fast travel... dt skuklle dt vert, for det suger når ein ikkje finner de tele-steinene..fordi fyren har så dorleg kondiss at det er håpløst å løpe med han.. uansett kor mykje du oppgrader :thumbdown:

Endret av xersess
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...