Gå til innhold

Kjøp av CPU-HK-RAM-SKJERMKORT i toppklasse..


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Er på utkikk etter nye komponenter til pc'en min og tenkte og kjøpe komponenter i "toppklassen". Har lenge vært borte fra hva som er nytt og bra og trenger en oppdatering.

 

Har i lengre tid hatt AMD men bytta over til intel da AMD'en svei seg, og er vell fornøyd med intel, men hvilken vei skal jeg gå? er vell ute etter stabilitet og ytelse. CPU max 5-6000kr.

 

Så har man Hovedkortet, er litt fan av asus og tror det er det merket jeg går for innen hk, men om noen har noen forslag til hva annet merke jeg bør gå for så kom gjerne med det. HK max 2000kr

 

Så er det RAM, er stor fan av Kingston og Corsair men igjen om noen har noen forslag til hva annet merke jeg bør gå for så kom gjerne med det også. RAM max 4000kr

 

Så til slutt så har vi skjermkort. Er vell ingen aktiv gamer, men liker og ha muligheten til og kjøre ett spill til sitt ytterste. Har hatt både nvidia og ati, men mener jeg likte nvidiaen mer fordi ati sine drivere osv er litt problematisk etter min mening. men kansje tidene har forrandret seg nå som det er ett år siden jeg bytta til ati. Skjermkort max 5000kr.

 

Mvh Clony

 

Takk på forrhånd... :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...