Gå til innhold

Ski Crew leter etter kamera...


Anbefalte innlegg

Hello!

Jeg er med i et ski crew som nå er på leting etter nytt video kamera! Vi trenger et kamera som har super steady shot og bra funksjoner for mørke kvelder. Prisklassen er under 10 000! Helst at kamera ikke skal være så stort heller.

 

Er det noen som har noen anbefalninger eller vet om noen bra kamera?

 

Takk for hjelpen:D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den beste funksjonen for mørke kvelder er ekstra lys... Men om de vil ha nightshot, so skal Sony vere dei beste på det, men rekkevidda er nok begrensa. Sony bruker ei lampe med infraraudt lys, som gjev bileta den grønfargen de sikkert har sett mange gonger. Elles bruker DV-kamera ofte lang lukkartid i nattmodusen, noko som er litt kjedeleg når det er mykje rørsle i biletet. To gode kamera: Sony DCR-HC96 og Panasonic NV-GS500.

Lenke til kommentar

Hdv har alle "problemene" til dv og på toppen av det hele kommer en altfor hard komprimering. Etterslep når det er mye bevegelse er ett problem.

Ellers så krever høyere oppløsning mer av optikken og da må kameraene nødvendigvis bli litt dyrere enn tilsvarende SD kameraer.

 

Vurderer selv overgang til hd av noe slag, men det blir ikke hdv...over mitt lik. DvcproHD er ett mye mer interessant format, dessverre hopper prisen opp ganske langt over budsjett...men det er en annen sak :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...