Gå til innhold

Bruk av reflex, viktig eller bare for pingler?


Jarmo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Bruk refleks sier nå jeg!

 

Alle som mener at refleks er ukult eller stygt kan rett og slett bare bli påkjørt...så får vi se hvor "kult" det er.

 

For 2.5 uker siden kjørte en jeg kjenner på en eldre mann fordi han ikke hadde på seg refleks. Er dere klar over hvor vanskelig det som bilfører er å takle den situasjonen? Problemet er at den som kjører bilen blir sittende igjen med alt ansvar, og all skyldfølelsen. Etter min mening burde ansvaret vært delt mellom fotgjenger og bilfører. For det er mange omstendigheter som kan gjøre det helt umulig for en bilfører å se personer i veibanen uten refleks. Eksempel på dette er biler i motgående kjørefelt. Alle som har hatt mørkekjøring vet hvor vanskelig det er å se folk når det kommer biler i møte. Dersom det i tillegg regner kraftig, vet man faktisk ingenting før man hører et dunk i bilen. Og det kan jeg love dere at er en veldig, veldig ubehagelig følelse.

 

Så, vær så snill, bruk refleks alle sammen! :thumbup:

Lenke til kommentar

Er jo mange som sikkert trur det er kult å ende opp som grønnsak pga sin egen dumskap. Jeg har selv nesten kjørt på mange personer fordi de gikk i 100% svarte klær på en overskyet, regntung kveld. Med dårlig sikt og ingen refleks er det et guds under at jeg ikke har kjørt på noen.

 

Det værste er at mange er bilister selv, men ser ikke hvor vanskelig det er å se mennesker i veikanten når det er mørkt ute.

 

Nei ja til påbud om refleks. Og de som ikke har refleks og blir påkjørt får hele ansvaret på seg.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...