Gå til innhold

Hvordan holde kjeks tørre?


Myrsnipa

Anbefalte innlegg

Skrevet

Når jeg baker kjeks og tørre kaker, og legger de i en boks etter at de er kalde, så blir de så fort myke. Neste dag er de myke.. Hvordan kan jeg få holdt de sprø og kjeksaktige lengst mulig?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

har hørt noe om at du må drite i det som står i oppskriften, og kjøre med halv varme og dobbel tid... på den måten blir kjeksene sakte stekt, og stivelsen i kjeksen vil knytte seg over lenger tid...

det enkleste vil jo selvsakt være å blande med lakk framfor vann :p

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...