Gå til innhold

Skal starte ungdomsbedrift. Ideer?


Christian_

Anbefalte innlegg

Vi er en gruppe på 5 som skal starte en ungdomsbedrift, men sliter litt med å komme i gang. Vi har personer med følgende:

En som kan en del om PC/Webprogramering - Vi kan altså opprette en webshop, og/eller designe og programere websider.

Vi har en som kjenner ganske mange personer, og som kan skaffe oss en del reklame på relativt store sider.

Ellers går de siste med på det meste.

 

Vi tenkte først og fremst på å starte en webshop, hvor vi solgte produkter og/eller tjenester. Men vi er litt usikre på hva. Vi er også åpne for andre ideer enn internett.

 

Ja, vi vet at gode ideer ikke bør deles med andre, men dette er en ungdomsbedrift. Vi har ikke tenkt til å bli rike på dette ;)

 

Takker for alle gode ideer

Mvh

Christian

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dere kunne selge tjenester som går på konvertering av film til dvd. Finnes haugevis av vhs og andre filmformater der ute som kunne vært konvertert til DVD.

 

Digitalisering av bilder, men dette gjøres av mange andre og kan bli vanskelig å konkurrere på pris. Selg support eller kurs innenfor bruk av kamera, nett, oppasting av bilder,redigering osv..

 

Men på en annen side kan det være vanskelig å få folk til å levere slike filmer til en ungdomsbedrift.

 

Lykke til

Lenke til kommentar

God ide! Nevnte det for en på gruppa og han var veldig positive til det. Nå må vi bare lære oss å overføre fra VHS til DVD, men vi har en del tid på oss til å lære det så det skal nok gå greit :)

 

Jeg noterer:

Tjenester:

- VHS til DVD overføring

- Scanning av bilder

 

Produkter:

-

 

Vi er fortsatt åpne for forslag til tjenester/produkter vi kan selge ;)

 

Mvh

Christian

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ok, jeg tar opp denne tråden igjen da vi har laget en forretningside. Den lyder slik: Vi bevarer familiens minner digitalt - kjapt og billig

Som du ser så er målgruppen familier som vil bevare gamle familieminner. Vi har da som nevnt over tenkt til å konvertere VHS til DVD og å scanne bilder. Men vi er fortsatt ute etter tjenester vi kan utføre. Vi tenkte at 2stk skulle konvertere og at 2 stk skulle scanne. Da har vi en igjen på gruppa som skal få gøre noe og, han kan selvfølgelig også scanne eller konvertere, men om noen har en ide til en siste ting så hadde det vært flott.

 

Takker for alle svar

Mvh

Christian

Lenke til kommentar
Jeg bare lurer på hva slags scanne-utstyr dere har, i og med at dere tilbyr å scanne bilder.

6931478[/snapback]

Vi er som sagt en ungdomsbedrift og har ikke topp moderne utstyr, men vi har en helt vanlig scanner kjøpt på elkjøp. Denne skal vi scanne vanlige fotografier med og gi tilbake til kundene på en CD plate. De får selvølgelig igjen alle fotografiene sine også.

Lenke til kommentar
Siste mann kan lage en fin webside der dere markedsfører tjenestene deres.

mvh

Robin

www.perfektcv.no

6931784[/snapback]

Hehe, det blir det nok jeg som skal stå for, da jeg hart mye erfaring fra det før. Ikke at det er så mye jobb, og det blir ingen side som skal oppdateres ofte. Litt om oss, priser, personvern og et bestilingsskjema. No big deal :p Så jeg tror ikke vi trenger en egen person som kun holder på med websiden.

 

Kom på noe. Kanskje sistemann kan ta i mot alle bestillinger og fordele dem til oss andre. Det er jo en jobb det også.

 

Uansett er åpen for fler forslag :)

 

Christian

Lenke til kommentar

Ser dere har gått for min ide. Ikke verst. Men....

 

Dere må jo slv forsøke å videreutvikle ideen litt selv og ikke håpe at noen her bare skal fortelle dere hvordan dere skal få dette til å gå rundt.

 

Husk for all del at det ikke bare er å scanne et bilde eller å digitalisere en film. Det gjøres skikkelig. Foreslår at dere forsøker å gjøre litt research om hvordan de proffe gjør dette. Her kan dere ringe, epost, eller besøke noen aktører under dekke av at dere har et prosjekt på skolen om digitalisering. Tips ulike fotografer, fotokjeder og ikke minst nasjonalbiblioteket.

 

Dere må også få satt noen priser på disse tjenestene og få ut oppslag og nettsider. Tro ikke om dere lager en nettside så renner bestillingene deres inn. Dere må ut blant folk eller få den lokale pressen til å lage en sak om dere. (Gratis reklame)

 

Når det gjelder sistemann på laget kan han selvfølgelig ta imot bestillinger, men han kan også drive med reklame eller support til kunder. Ikke alle har mye peiling og trenger kanskje noen tips om hvordan en kan gjøre bruk av disse digitale ressursene. Lag noen bildeshow som dere stiller ut på de stedene i nærmiljøet hvor dette kan la seg gjøre. Selg produktet deres. Dere må lage noe materiell i papirformat som dere bringer ut til kundene deres. Fortell dem at dere eksisterer og at dere kan gjøre en god jobb til en rimelig pris. Legg også vekt på at orginalene forblir uskadet etter utført jobb.

 

SELG dere selv. Dette krever innsats og steinhard jobbing. Lykke til

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...