Gå til innhold

Saints Row. Inntrykk og tips/hjelp tråden


Straffa

Anbefalte innlegg

Dette handler om det siste oppdraget til King, så spoileralert!

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Dette er oppdraget hvor man først skal true en fyr for noe informasjon, han henger ut av bilen din, også skal man kjøre fort. Jeg klarer dette, men det er så vanskelig å holde bilen i 'live' når det er 10 politibiler etter meg, noen tips her?
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg får ikkje til Hitman-oppdraga. Dukker dei som du skal drepe opp som en prikk på kartet om eg er i nærheten av dei? Har kjørt rundt i området der en av dei er lenge uten å finne noke. Ganske kult opplegg, men litt irriterande når eg aldri finne noken.

Lenke til kommentar

bestilte nettopp Saints Row til 199 kr fra Playx :) gleder meg til det kommer i posten til helgen, og jeg har fri nesten hele neste uke, så får god tid til å prøve det.

 

selv om jeg ikke liker Hip Hop, så tenkte jeg å slå av musikken i spillet, plugge i mp3'spilleren i 360'n og spille "Hip Hop collection". litt eldre hip hop er mye kulere enn 50 cent osv. ellers så kan det jo være kult å lage en skikkelig harry-bil og råne rundt med AC/DC ;)

Endret av Spazz
Lenke til kommentar
bestilte nettopp Saints Row til 199 kr fra Playx :)  gleder meg til det kommer i posten til helgen, og jeg har fri nesten hele neste uke, så får god tid til å prøve det.

 

selv om jeg ikke liker Hip Hop, så tenkte jeg å slå av musikken i spillet, plugge i mp3'spilleren i 360'n og spille "Hip Hop collection". litt eldre hip hop er mye kulere enn 50 cent osv. ellers så kan det jo være kult å lage en skikkelig harry-bil og råne rundt med AC/DC  ;)

8862038[/snapback]

 

Er radiostasjoner med all mulig forskjellig musikk akkurat som i GTA, så det er langt fra bare hiphop som er med i spillet. Det som er av hiphop i spillet er såvidt jeg husker undergrunn for det meste, med noen unntak som f.eks Twista, Clipse og Ghostface.

 

Hvordan er størrelsen på byen/ene i forhold til San Andreas?

 

Mener å ha hørt kartet er 75% av størrelsen til San Andreas.

Lenke til kommentar
Eg og lurer på korleis vi finner folk på Hitman aktiviteten

8865094[/snapback]

 

Under trynet på den du skal ta står det hvilket distrikt personen som regel befinner seg i, oppe til venstre på skjermen. Så er det bare å komme seg dit og se etter et hitman symbol, en sirkel som ser ut som et sikte. Husk å bruke rett våpen og ta med en dæsj tålmodighet. God jakt :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...