Gå til innhold

Den store Real Madrid tråden


Gonzolaz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ingen god kamp i dag. Helt fantastisk villt hvor mange feilpasninger man gjør ute på banen der. Ikke var det så mange store sjangser heller. Higuaín burde ha scoret på sin, evt sentret til Ronaldo/Benz. Bittert at man ikke klarer å ta innpå barca når man får sjangsen.

 

Åretsværste av Madrid denne kampen.(høhø)

 

Syntes forøvrig publikummet på Reyno de Navarra må være et av de værste i ligaen. Blir jo kastet mynter og andre ting hele jækla tiden. År etter år.

Endret av Eivicious
Lenke til kommentar

Arsenal skal visstnok være villige til å selge Fabregas til Madrid, hvis de får Higuaín i bytte. Personlig hadde så syntes jeg at det selvfølgelig at det hadde vært en drøm å ha Fabregas i Madrid, spesielt ettersom Barca hele tia maser og syter om at "man kan ta gutten ut av barcelona men man kan ikke ta barcelona ut av gutten" osv. Hadde vært små-sexy å snappe han rett foran øynene på katalanerne. Men når Higuaín er en del av avtalen så forsvinner det lysten for min del. Higuaín er en herlig spiller og blir bedre og bedre, ønsker det samme som han, at han blir i Madrid hele karrieren.

Lenke til kommentar

Nei takk, er en stor fan av Fabregas, og som sagt, hadde vært herlig å ta han forran Barcelona, men for Higuain? Higuain er blitt en stor favoritt, ønsker ikke å miste han for noen.

 

Som tc47 sier, tror ikke Fabregas forlater med det første, kan godt se for meg at han fortsatt er en av verdens beste midtbanespillere i mange år fremover, han kommer tilbake til Spania, det er jeg sikker på, men om det er når han er 25, 27, 32? Det vet jeg ikke.

 

Forøvrig aldri tro på hva folk sier i media, det kan være sant, det kan være løgn, hva hadde folk tenkt om Wenger sa "Ja, til sommeren selger vi Fabregas", personlig tror jeg ikke han forsvinner, men hva Wenger sier i media har ingenting å si på sannheten.

Endret av Gonzolaz
Lenke til kommentar
Jeg bryr meg ikke om hva folk tror går. Trodde noen at Figo kom til å forlate Barcelona for Madrid? Hvis jeg hadde i Mai sagt at Real Madrid skulle hente Kaka, Ronaldo, Xabi og Benzema ++, hadde folk her inne sagt jeg er en idiot.

TOUCHE!

 

Helt enig, Fabregas har forøvrig aldri vært direkte lunken eller avholdende iforhold til Real Madrid som klubb - Bare tidspunktet for en evt overgang. Regner med at det ikke skjer noe med det første, og ihvertfall ikke under Januar-vinduet. Sommervinduet er for langt unna for at jeg kan eller ønsker bedømme det, men så fjernt er han overhode ikke.

Lenke til kommentar

Forøvrig hadde jeg tenkt meg en tur til Madrid for å se kamp i påskeferien, men de aktuelle kampene i perioden er Atletico, Barcelona og Valencia, ikke akkurat dårlige valg akkurat. Er usikker på hvilken jeg skal dra på, vil tro at dette er kamper det kan være vanskelige å få biletter til. Men Atletico er nesten den som frister mest.

Lenke til kommentar

Hei! Tenkte jeg skulle stikke innom her igjen, siden det er så lenge siden sist jeg var her. Dette skyldes stort sett fremgang for laget og derfor mangel på diskusjonsemner. Ingen Calderon, Faubert, Huntelaar, Heinze, Cannavaro osv fører til mindre å diskutere. Dessuten har nå Pepe (som forøvrig er ekstremt oppskrytt) blitt skadet, noe som har ført til at en favoritt av meg har fått tildelt en plass i startoppstillingen; Garay! Vil ikke starte noen stor diskusjon angående Pepe, som for all del er god, men jeg anser allikevel Garay å være bedre. En annen ting som har gjort at det har blitt mindre frustrasjon for meg er at Raul har mistet klippekortet sitt, og Higuain (min favoritt i dagens Madrid-lag) har fått den førsteellever-plassen han har fortjent lenge.

 

Nei, kort oppsummert har alt godt slik det skulle ha gått i sommer og jeg er storfornøyd! Vil også benytte denne muligheten til å briefe med at jeg kom på TV sist gang jeg var i Madrid, noe dere kan se her. :p

 

Mulig at jeg stikker innom litt hyppigere framover hvis det dukker opp noen interessante diskusjonsemner. Vet forresten noen her om det er et nytt kampsystem i CL i år? På Uefa sine sider står det nemlig at åttendelsfinalene spilles over fire dager, altså at det bare er to kamper pr dag. Ved mindre jeg husker feil, ble vel alle kampene spilt over to dager før.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...