Jump to content
Sign in to follow this  
Hanse-mann

Pc vil ikke boote fra hd!

Recommended Posts

KJøpte følgende oppgradering:

K9N SLI Socket AM2

AMD X2 4600+

1gb corsair minne

 

 

Installerte win Xp pro, uten noen problemer. Alle oppdateringer til windows var inne. Men oppdaterte ikke driverne til hk og skjermkort..Alt virket som det skulle gjøre, helt til jeg innstallerte battlefield 2. Litt utti spillet slo pc seg av... :hmm:

 

Jeg trykte på PÅ knappen igjen, men det kom bare blå skjerm! :cry:

Til og med i sikkerhetsmodus!

 

Jeg prøvde innstalere xp på nytt, men etter at den hadde lagt inn alle installasjonsfilen og restarta, ville den ikke boote fra hd! Eller den ville i hvertfall ike komme vidre i innstallasjonen av Xp... :(

 

Er en ny bios, men det står ikke at den vil løse problemet...

 

Så nå trenger jeg litt hjelp... :innocent:

 

takker for svar :)

Edited by Hanse-mann

Share this post


Link to post

Hvilken bootprioritering har du i bios? Du må sjekke om han prøver å boote fra andre ting enn harddisk først. Dette gjør du inne i en meny i bios, "Booting" ellernoesnt. Om det står at den skal boote fra harddisk men ikke gjør det kan du også resette CMOS (da må du åpne kabinettet og ta ut et lite batteri som sitter på hovedkortet). Håper dette hjelper litt på! :p

Share this post


Link to post
Hvilken bootprioritering har du i bios? Du må sjekke om han prøver å boote fra andre ting enn harddisk først. Dette gjør du inne i en meny i bios, "Booting" ellernoesnt. Om det står at den skal boote fra harddisk men ikke gjør det kan du også resette CMOS (da må du åpne kabinettet og ta ut et lite batteri som sitter på hovedkortet). Håper dette hjelper litt på! :p

6735616[/snapback]

 

Jaja.. Det er jo sjekket vettu.. Prøvd å restetta cmos også skjønner du.. Det er heller ikke no gærlig med hd.. :hmm:

 

Den skal lissom til å boote, men den restarter seg i steden for...

 

Skal ta en sånn minne test i morra... for å se...

Edited by Hanse-mann

Share this post


Link to post
Hvilken bootprioritering har du i bios? Du må sjekke om han prøver å boote fra andre ting enn harddisk først. Dette gjør du inne i en meny i bios, "Booting" ellernoesnt. Om det står at den skal boote fra harddisk men ikke gjør det kan du også resette CMOS (da må du åpne kabinettet og ta ut et lite batteri som sitter på hovedkortet). Håper dette hjelper litt på! :p

6735616[/snapback]

 

Jaja.. Det er jo sjekket vettu.. Prøvd å restetta cmos også skjønner du.. Det er heller ikke no gærlig med hd.. :hmm:

 

Den skal lissom til å boote, men den restarter seg i steden for...

 

Skal ta en sånn minne test i morra... for å se...

6738092[/snapback]

Og hvilken bootrekkefølge har du?

Er ikke så dumt å opplyse om hva du har prøvd og hvordan ting er satt opp.

Med hensyn til blåskjerm. Denne inneholder alltid en felkode. Hvilken fikk du? Og har du søkt på google elelr hos Microsoft med feilkoden?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...