Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Google finner ikke hjemmesiden min


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nope, i et par dager bare.

Nei det er heller ingen som linker til den enda. Men uansett så skal da google eller andre søkemotorer finne den, eller?

 

"Har du brukt meningsfulle meta-tagger?"

å det vil si?

 

Hele dritten er skrevet i word, siden det var bare det jeg hadde tilgjengelig. Men det skal da ikke ha noe å si..?

Lenke til kommentar

Google og andre søkemotorer bruker normalt en tid på å oppdage siden din, og så er det som sagt over, meta-tagger!! Du må legge inn meta-tagger som trigger Google "ormen" til å vise din side i treff.

 

Det hjelper ikke å bare ha en overskrift og forvente at det hjelper. Da ville det jo blitt et hav av treff.

 

Søket skjer heller ikke der og da! Søket er allerede blitt gjort og lagt i en database, som noen fete stormaskiner søker gjennom når du skriver inn dine kriterier for hva du vil ha! På denne måten går det raskt og man finner de "store" sidene før de "små".

Lenke til kommentar

Meta er en tag, du er sikkert ikke klar over det, siden du har "mekket" siden i Word! Alle komandoer blir skrevet mellom disse < > og avsluttet mellom disse < />

 

Meta er et ord som du vil si at din side inneholder informasjon om! F.eks. du er glad i BMW, da kan du legge inn BMW under Meta!

 

Man er ikke skikkelig Webber om man "mekker" med Word. Jeg er ingen webber, så jeg kan det ikke skikkelig jeg heller! Så om du vil ha bra opplæring så må du få hjelp fra noen som er skikkelig webber! Jeg er skikkelig "Networker". Så om du trenger hjelp der, er det bare å spørre. Kan vel det meste!

Lenke til kommentar

Takker for svaret :grin:

 

Som sakt så var word det enkleste og det eneste jeg hadde dær og da, skal ikke være noen design side, men en informasjonsside.

 

Men hvordan legger man ord i en slik meta? er der mulig å ha flere ord? Jeg kan editere siden i notepad for å skrive inn kommandoen, hvis det er så enkelt...?

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-24 23:47, skrev tbone:

Quote:


Den 2002-10-24 23:18, skrev Rosa Tanga:

Nope, i et par dager bare.

Nei det er heller ingen som linker til den enda. Men uansett så skal da google eller andre søkemotorer finne den, eller?


Så vidt jeg vet er det ingen automatikk i dette. Du må registrere url'en din her:

 

Stemmer dette!! Det varierer nemlig hvilken teknologi ulike søkemotorer bruker!! Noen bruker Worm! Som finner siden selv! Noen bruker registrering! Selv da kan det ta noen uker!

 

Google er annsett som den beste søkemotoren! Jeg bruker ikka annet!

 

Altavista bruker Worm mener jeg! Da kan det ta måneder før den blir funnet!

Lenke til kommentar

Det er ikke lenger noen automatikk i å bli listet på de store søkemotorene. Selv når jeg 'meldte i fra' om en litt større side jeg drifter til Yahoo så tok det nesten to måneder før jeg var listet.

 

Og selv om jeg søker så godt som eksakt på de nøkkelordene jeg har i Meta Tag'en min så blir mange andre sider listet høyere (altså før meg).

 

Grunnen til dette er at Yahoo i det siste har begynt å selge søkeord/plasseringer. De står også fritt til å nekte å liste sider.

 

Det er ikke bare innhold og meta-tag'er som teller - mange søkemotorer (f.eks. Google tror jeg) sjekker også relevansen på siden din i forhold til f.eks. hvor mange andre sider på nettet som linker til akkurat din side. Sider som linkes til mange steder rankes selvfølgelig mye høyere enn sider som ingen linker til.

 

Her kan du sjekke Meta Tag'ene dine og ikke minst sjekke hvor mange linker det er til DIN side på nettet (bruk Link Popularity Checker i venstre menyfelt).

 

http://www.sitescreamer.com/site1/meta_tag_creator.htm

 

[ Denne Melding var redigert av: Gabriel_X på 2002-10-24 23:57 ]

Lenke til kommentar

Glem metatagger... Etter det jeg kjenner til har alle de store søkemotorene begynt å hoppe over disse, da de stort sett er fulle av misvisende porno- og mp3 -beskrivelser. (Kun Inktomi av de store som fortsatt benytter metatags)

 

Derfor: pass på at teksten din inneholder flest mulig av de ordene som er beskrivende for siden din...

 

Les mer om dette på:

http://www.e-guiden.com/index.php?id=52902&cat=575

 

[ Denne Melding var redigert av: Djengis på 2002-10-25 00:19 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...