Gå til innhold

VM i basketball


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Det var det, Usa tapte 101-95 mot Hellas. Enda en nedtur for amerikansk basketball. De spilte for dårlig, takler ikke å forsvare pick'n roll, sliter med skuddene, sliter å spille forsvar mot lag med god ballbevegelse og gode skyttere.

De kan heller ikke skylde på at flere av de beste spillerne ikke spilte, Kobe Bryant og Amare Stoudamire, de har absolutt det mest talentfulle laget uansett. Det blir som Brasil i fotball-vm, de beste spillerne men de klarer ikke å organisere seg godt nok i kampene og blir slått ut.

 

Det eneste Usa kan håpe på no er å dra hjem bronsemedaljen.

Lenke til kommentar

Det er ikke ofte en spiller som ikke spiller finalen blir kåret til MVP, men det ble Paul Gasol. Jeg likte godt seieren til Spania.

USA må trene mer på lagspill og internasjonalt forsvar. Mange lag har god ballbevegelse og svært gode skyttere og det blir det poeng av. Spesielt siden 3-poenglinjen nesten er en meter nærmere etter FIBA sine mål.

Ingen lag slår USA når det gjelder fast-break, men man vinner ikke mesterskap på den måten.

Lenke til kommentar
Det er ikke ofte en spiller som ikke spiller finalen blir kåret til MVP, men det ble Paul Gasol.  Jeg likte godt seieren til Spania.

USA må trene mer på lagspill og internasjonalt forsvar.  Mange lag har god ballbevegelse og svært gode skyttere og det blir det poeng av.  Spesielt siden 3-poenglinjen nesten er en meter nærmere etter FIBA sine mål. 

Ingen lag slår USA når det gjelder fast-break, men man vinner ikke mesterskap på den måten.

6798916[/snapback]

Hva er fast break?

Har forresten aldri hørt om Spania eller Hellas i forhold til basket, men USA derimot... Utifra det skulle en nesten kunne tippe at USA skulle vinne VM :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...