Gå til innhold

Seagate Baracuda 250GB kommer og går som den vil


Anbefalte innlegg

På TG i år kjøpte jeg en 250GB S-ata S.Baracuda som jeg såklart fylte ganske kjapt. De andre 3 harddiskene jeg har er av forskjellig alder, men jeg trodde at den "store og nye var lurest å lagre på"... Den har to partisjoner på 116GB hver.

 

Nå har den begynt å komme med rare sutte-lyder "zzut" og av og til Click of death :( (ikke mobb mine lydhermende ord:blush: )

 

Det jeg virkelig lurer på her, er om det er noen som helst mulighet for å få redda noe av det som er på disken? Av og til funker den kjempebra, mens av og til funker den ikke, og andre ganger funker den bare halvveis...

 

Jeg skulle sjekke den i Part.Mag. men jeg fikk ikke starta det pga "Partition table is bad".

Fant så ut at jeg skulle bruke Disk Management, og der står begge partisjonene som "Ok" men uten noe system(de var NTFS begge to). Det som er rart er at pcn min har blitt helt kaputt den siste tida, og jeg lurer på om det er den disken som er hele årsaken. Tidligere kunne jeg spille, mens nå får jeg blåskjerm og alt flipper(sånn var det ikke før jeg fikk "zzut zzut"...

Det er bare lagring som er på den, ingen installerte filer..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om den fungerer i perioder, så bare ta backup av det vitkige på disken da, og så send den i retur om du fremdeles har reklamasjonstid eller garanti på den.

 

Har du en makanisk feil osm click of death, så er det ingenting du kan gjøre for å redde dataene foruten å være heldig med at den fungerer litt slik at du får kopiert ut det viktigeste, eller evt. levere den til IBAS så de kan hente dataene direkte fra platelageret (men det er jo horribelt dyrt, så det er vel neppe et alternativ for en privatperson ved mindre du har doktoravhandlingen din liggende på den disken...)

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...