Gå til innhold

Den store fotballsko-tråden


ingveh

Anbefalte innlegg

Hva er forskjellen på adipure og ALII Shoo?. har legend i innesko eller hva de heter, husker ikke helt, men det er ihverfall toppmodellen. men jeg synes at disse er litt for brede. Er adipure litt smalere eller er de ca like? Jeg tenker på gressmodellene ikke innesko.

 

Nå er også nye tunit klare til forhåndsbestilling Torshov klubb!

Endret av DMATHISEN
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
For de av dere som lurer på det, så kan jeg slenge ut utslippelsesdato til følgende Nike-sko:

 

Nike MV4 rød/gull/svart – 1.april (ikkeno aprilsnarr!):

vapor-red.jpg

 

Nike MV4 hvit/rød/sølv – 1.juli:

vapor.jpg

 

De to Nike MV4 skal jeg garantert ha. :D

Jeg har fra før av fire Nike MV3, men syns at det er på tide å oppgradere til MV4 etter selv å ha prøvd dem.

Endret av The1
Lenke til kommentar

Så lenge til de hvite MV4 kommer ut da... men de er i det minste ID-sko! Liker å skille meg ut ifra andre.

 

The1, er noen av dine MV3 ID-sko? At du har f.eks egen design på de og/eller navn/nummer på de? Bare lurer på siden du har 4 par.

 

DMATHISEN, Når jeg nevner forskjeller og sånt, så baserer jeg det på det generelle grunnlag. Nytter igrunnen ikke å fortelle hva som er best for meg... Men kan si at jeg selv bruker ALII, så jeg finner de bedre enn adiPUREs in terms of komfort og ytelse. Men ja, jeg mener at adiPURE er litt smalere enn ALII, men dog ikke den vesentlige forskjellen. Var heller ikke så begeistret over fotfestet til adiPURE... Skal dog si at jeg har ikke brukt adiPURE nært så lenge som ALII, så det er sikkert noen som kjenner adiPUREs bedre enn meg som kan fortelle deg det. :thumbup: Er nå i alle fall det jeg erfarte når jeg prøvde skoene. Må forøvrig også si at Nike ALIC er noen gode innendørssko, ja, men her ligger nok Adidas sine Samba-sko over AL...

 

EDIT: Skal til Oslo mot slutten av denne måneden, så da skal jeg ta en titt innom XXL Sport, Nike-butikken og diverse andre sportbutikker som er i sentrum/rundt Karl Johan. Dere som holder til i Oslo; kan dere anbefale meg noen sportsbutikker som selger fotballsko som man kan titte innom? Skal ta å se hva slags utvalg de har av sko og hva slags modeller de har. Hvor gamle modeller og sånt da. Også skal jeg plukke opp MV4-joggeskoene når man er i Oslo.

 

PS: Hvis noen skal se på Man Utd - Lyon i kveld, så kan dere prøve å spotte hva slags Lasers Rooney bruker. Har sett han bruke de nye helsvarte Laser II-skoene, så jeg tror han vil ta i bruk disse i kveldens CL-kamp.

Endret av Shoo
Lenke til kommentar

XXL ved Alnabru (i Oslo) har adiPure, PowerSwerve, ALII, Puma v1.08 og Lasers i alle fall. Jeg prøvde Puma, men prisen virker ganske stiv i forhold til hvordan materiale ihvertfall føles.

 

The1 hvilke trikker fra Oslo :$ (jeg burde vel vite det hehe)

Endret av Wisdom_Jay
Lenke til kommentar

Ah! Takker for svar og tips. Visste at jeg spurte på riktig sted, ja.

 

DMATHISEN, bare hyggelig. Hehe. Neida, jeg skal nok ikke kjøpe noe. Alt av Nike og sånt, er nok noe jeg kjøper via importør fremfor i butikk. Vet utmerket godt hvor overpriset Nike (og andre merker) er her til lands. Skal bare se hva man finner i det langstrakte land...

 

Benzema har nok brukt adiPUREs en god stund, ja.

 

The1, ah. Er ikke så godt kjent i Oslo... Men man skal gå av på Sandaker Sentrum, altså? Må ta en titt innom Torshovklubb, ja. Aldri vært der før. Bruker å ta trikk fra Karl Johan jeg... Like ved XXL Sport som ligger i nærheten av Karl Johan. Finner vel ut av trikknummer og sånt når jeg er der. Har forresten bare joggesko og de nye ALII i ID. De hvite MV4 vil være ID da... De kommer vel mot slutten av mai, tenker jeg. Eneste greia med ID, er jo bare for at man skal unngå at skoene blir stjålet ellerno slikt... imens noen syns kanskje at skoene blir mer personlig med ID, noe som jo er en annen grunn. Heh.

 

QuaresmaPower, hva er det du mener med "billig" da..? Tror ikke at du finner de for under 1000kr da. PDS er jo et alternativ. Bigsoccer.com en annen. Eller finn en bruker her som selger sine MV4.......

Endret av Shoo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...