Jump to content
Sign in to follow this  
Alchemist:

Video avspilling pluttselig hakkete

Recommended Posts

Hei!

 

Sitter nå å drar ut dotter av hår i ergrelse over at alle filmene mine pluttselig har begynnt å hakke når jeg spiller de av. Skjønner ikke hva som har skjedd. Har slettet kodek og instalert nye, bruker k-litte pakka, som ikke har gitt noen problemer før. Noen andre som har en ide på hva som kan ha skjedd? Gjorde ikke noe spesiellt i forkant heller... Bilde ser ut til å være i mye dårligere kvalitet enn før. Bruker også ekstremt mye prossesor kraft mot den den gjorde tidligere v. avspilling.

 

Håper det er noen som kan hjelpe meg. Orker ikke installere xp på nytt nå.

På forhånd takk!

 

Mvh.

 

Øystein

Share this post


Link to post

Hva slags hardware har du? Har maskinen slått seg av eller andre forandringer enn du beskriver.Hva slags forandringer har du gjort siden sist du så på dine vidoer uten hakk?(Programvare,innstillinger eller hardware).Har du vært inne i toweret?Har maskinen vært flyttet på?Har du sjekket om du har full ram?Har du oppdatert driverne dine?Personlig foretrekker jeg Vcl player. :)

Share this post


Link to post

last ned "K-Lite Mega Codec Pack" mykje bedre du kan prøve og sett videoavspilling programet ditt i høgare priotering.

anbefal og VLC veldig greit videoprogram med innbeyggt codec og bruker lite prossesor kraft, kan hende du kar fått virus og er noken virus som slukker alt du har av prossesor kraft lite synlig men du kan no sjekke med ein virus scann :thumbup:

Share this post


Link to post
last ned "K-Lite Mega Codec Pack" mykje bedre du kan prøve og sett videoavspilling programet ditt i høgare priotering.

anbefal og VLC veldig greit videoprogram med innbeyggt codec og bruker lite prossesor kraft, kan hende du kar fått virus og er noken virus som slukker alt du har av prossesor kraft lite synlig men du kan no sjekke med ein virus scann  :thumbup:

6690659[/snapback]

 

Jeg bruker som sagt k-lite mega og vlc. Problemene vedvarer. Ikke vært borti noe slikt før. Det er som om filmmene skaleres ned i real time, så den bruker sinnsykt mye cpu kraft. Har lastet ned alt av drivere og ikke hatt problem med avspilling før så det er ikke maskinvare feil. Det må være noe software... Huff! Har heller ikke virus, sjekker daglig, så det er ikke tilfellet. Uansett, takk skal dere ha!

 

Har flyttet skjermen min og installert et programm til skjermen. Piviot eller noe slik. O Installert en gammel skermsparer, mulig den som kan ha gjort noe, men slettet det igjen og hjelper ikke. Var vel Joe Castaway eller noe i den dur. :)

 

Noen som har en teori om hva det kan være?

 

Edit: Litt mer info.

Edited by Kazekanin

Share this post


Link to post

under avspilling av video

trykk ctrl + alt + delete tastane samtidigt

Er det KUNN vcl programmet som bruke 100% cpu kraft ?

Share this post


Link to post

Samsung skjerm.....naboen hadde problemer med at pivot progget krasjet pcen... prøv å avinnstaller det progget og se om det hjelper. Hvis ikke kan du jo prøve en system restore av fra tiden før problemet inntraff. hvis ingen ting hjelper....ta en repair via windows cden.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...