Gå til innhold

BS lager Hello Kitty-telefon


Anbefalte innlegg

Rakib: joda, det gjør det her også, men i Asia er det sinnsykt. Til og med flyene e4r prydet med Hello Kitty der, tror ikke dere har det i Norge riktig enda ;)

 

tryggmobil: det står maks 0.5. Normal-verien er på 0.33, som uansett er langt, langt under anbefalte 2.0

6699137[/snapback]

 

Det kan vere at det står normal verdi på 0,33, men den relevante måleverdien er den høyeste SAR som er målt i sartesten. Det ikke anbefalt 2.0, tvert imot MAX grensen er 2.0, har en telefon over 2.0 kan den ikke selges i Norge.

Land som USA, Australia,Russland mfl. har en grenseverdi som tilsvarer halvparten av ICNIRP sin grense, som Norge forholder seg til.

 

Det er forsknings raporter som tyder på at det skjer biologiske helse påvirkninger langt under denne grensen. dette er bla. bakgrunne for at Engelske MYNDIGHETER sier at barn kun må bruke mobiltelefon i nødstilfeller og at Norske Myndigheter sier at barn bør ungå unødig bruk av mobiltelefon.

 

Minner også om

Stewart rapporten er en omfattende analyse av forskning vedrørende mobil-stråling som ble publisert i Storbritania i år 2000.

 

I denne rapporten sier forskerene at barn kun bør bruke mobiltelefon i nødstilfeller. Videre henstiller den industrien om å ikke markedsføre produkter rettet mot barn.

 

Mener molna at man ikke bør følge disse rådene fra myndighetene og at mobiltelefon industrien ikke bør ta til etterettning utalelsene/rådene fra Stewart rapporten ?

 

Crosie: det var ikke meg som begynte å sammenligne dette med bilkjøring ! Svaret mitt til molna var relevant sett i forhold til spørsmålet molna stilte !

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Skjønner ikke helt problemet ditt, siden akkurat denne mobilen har såpass lav verdi. Vil du heller at de skal kjøpe f.eks en rosa Motorola V3 med 0.62 eller enda værre (ifølge deg) en rosa SonyE J210 med 0.87? :p

6700378[/snapback]

Poenget er vel heller at unge barn helst ikke skal ha mobiltelefon, og det er derfor uheldig at mobiler merkes med Disney og Hello Kitty. At BenQ-Siemens barnemobil stråler mindre enn andre betyr fint lite når den faktisk er laget med sikte på å selge til barn.

 

Selv stiller jeg meg uforstående til hva et barn som går på barneskolen skal med mobiltelefon (altså under 13 år).

Endret av Sigmund_Freud
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...